A Windows miért épp Windows? Lehetett volna Chairs is nem?
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 23:06
1/20 anonim válasza:
nem...mert ezek miatt az ablakok miatt windows amiket látsz ha kinyitod a netet pl.
meg ha kinyitod vmelyik programot...kinyitsz egy ,,ablakot "....
2/20 anonim válasza:
Vagy esetleg ICE! Az a legjellemzőbb talán... :)
3/20 A kérdező kommentje:
Akkor pl ha Chairs lett volna a neve akkor Székek jöttek volna ki amikor megnyitok egy alkalmazást!! hehehe
2009. febr. 25. 23:24
4/20 anonim válasza:
jaacsak egy négyzetet könnyebb megcsinálni ...lerajzolni is...
talán még kör...
de mivel nem csináltak kör alaku monitorokat....ű
jaja monitorhoz is ez igazodik, képernyőhöz
5/20 anonim válasza:
"Ablaktechnikán alapuló rendszer".
/pr/
6/20 anonim válasza:
Ahogy az előző válaszoló is említette, ablakszerű technikán alapszik a rendszer. A kettes számrendszerben dolgozik, az áram áramlását számszerűen jellemzi. Az áramlás miatt nevezik ablakoknak. Ha nyitva van az ablak, akkor áramlik az áram, ha nincs, akkor nem. :D
17/L
7/20 anonim válasza:
De ez a humor-kategória, kérem! :)
8/20 anonim válasza:
de nincs nagy humor benne...
az ICE os variáció volt humoros :)
9/20 anonim válasza:
én vagyok az ICE-os. igen, én is így gondoltam, hogy ez a humor kategória, ezért írtam ezt. :) mégis jól le lettem szavazva először 50% alá, de látom már nőtt. :D amúgy nem szoktam foglalkozni a pontozással, csak nem esett jól, hogy a humoros válaszom leszavazva, a tudmányos pedig 100%... a humor kategóriában. :)
10/20 anonim válasza:
jo de a kérdésnek is humorosnak kellett volna lennie, mert hogy jön ide a chair?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!