Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A papok miért nem spoilereznek?

A papok miért nem spoilereznek?

Figyelt kérdés
A pap mindig elmondja, hogy Jézusnak értünk kellett meghalnia, pedig én még nem járok ott a könyvben, hogy ő meghal. Miért nem mondja hogy spoiler veszély?
2011. márc. 26. 15:00
1 2
 1/12 anonim válasza:
MI az hogy spoiler veszély?
2011. márc. 26. 15:05
 2/12 A kérdező kommentje:
az egy olyan figyelmeztetés, hogyha valamit nem akarsz hallani előre, mint például amikor a krimi mozi elején valaki bekiabálja, hogy ki a gyilkos
2011. márc. 26. 15:08
 3/12 anonim válasza:
Mert ez a hit alapja. A kereszténység lényege, hogy tudd, mi az örömhír. Az, hogy Jézus meghalt a bűneinkért, betegségeinkért és ha elfogadod Őt személyes megváltódnak, akkor Ő örök életet ad!
2011. márc. 26. 15:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen, igazad van, milyen izgi lett volna, ha egyenesen a Bibliából tudtad volna meg, hogy Jézus halott.
2011. márc. 26. 15:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Úgy őszintén, hol jársz a Bibliában?
2011. márc. 26. 15:28
 6/12 anonim válasza:

Értem!

Szóval az evangélium ez:

1Kor 15:1 Eszetekbe juttatom továbbá, atyámfiai, az evangéliumot, melyet hirdettem néktek, melyet be is vettetek, melyben állotok is,

1Kor 15:2 Amely által üdvözültök is, ha megtartjátok, aminémű beszéddel hirdettem néktek, hacsak nem hiába lettetek hívőkké.

1Kor 15:3 Mert azt adtam előtökbe főképpen, amit én is úgy vettem, hogy a Krisztus meghalt a mi bűneinkért az írások szerint;

1Kor 15:4 És hogy eltemettetett; és hogy feltámadott a harmadik napon az írások szerint;

Szóval ez a lényeg,amíg ezt nem tudod,addig a többit sem fogod érteni! Ez nem egy regény,hanem valóság,ami ma is sok jót tartogat annak,aki a szívével érti meg!

2011. márc. 26. 15:30
 7/12 anonim ***** válasza:
húha neked valami nagyon nincs rendben... A "könyv" gondolom az a Biblia... Na akkor most egy döbbenetes hír: ez nem egy krimi... Ha valami izgit akarsz olvasni, irány a könyvesbolt és vegyél valamit, ami a szintednek megfelel...
2011. márc. 26. 15:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát de ha ez nem egy történet akkor minek van hozzá az a sok körítés a 12 apostollal meg hasonlók?
2011. márc. 26. 15:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Spoilerezni csak törpével lehet.
2011. márc. 26. 15:46
 10/12 anonim ***** válasza:

"Na akkor most egy döbbenetes hír: ez nem egy krimi... "

Pedig szex és erőszak van benne elég szépen.

2011. márc. 26. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!