Elmagyaráznátok a poént?
Figyelt kérdés
- Hogy lehet 4 k*rvát ráültetni egy székre?
- Fejjel lefele fordítod a széket!
nem látom értelmét...
2011. márc. 26. 13:00
1/14 anonim válasza:
hát szerintem arra céloz, hogy ugye a szék 4 felfelé mutató lába.... :D
2/14 Dave46 válasza:
:):) Ha fejjel lefele fordítod a széket a négy lábára kényelmesen rá tud ülni 4 qrva.
3/14 anonim válasza:
A legtöbb széknek 4 lába van és úgy ülnek bele, hogy felnyomják maguknak a szék lábát.
Ritka szar vicc amúgy, nem csoda hogy nem látod értelmét.
5/14 anonim válasza:
dehogynem, van poén, és már le is irták egypárszor...
6/14 anonim válasza:
mert a szék négy lába 4 péniszt jelképez amire ha ráülnek, ugye mindegyik egy lábra ül rá akkor beléjük megy hahahaha mekkora vicc.
7/14 anonim válasza:
Én ezt nem tartom viccesnek, ez szerintem egy szar kijelentő mondat válaszként, de nem vicces.
8/14 anonim válasza:
a qrvák szeretnek sz.xelni és az tudod mi...
és ahogy már mondták,ha fejjel lefelé fordítod a széket akkor úgy ülteted le a qrvákat hogy ráülnek és beléjük hatol a négy lába a széknek...
érted?
9/14 anonim válasza:
Jó-jó. De ez poén? És mi van ha három lábú a szék?
10/14 anonim válasza:
Mekkora gyökér aki ezt nem érti-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!