Bolondok napjára mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hello mindenki.
Lenne egy olyan kérdésem , hogy mit csináljak ( vagy osztállyal együtt) bolondok-napjára. Ez az utolsó évünk a suliba , szóval valami ütősnek kéne lenni.
Segítsetek :D
előre is kösziii
14/ F
2011. márc. 26. 12:43
2/12 anonim válasza:
Hát fiam lehet negatívum lesz a számodra, de szerintem a bolondok napja is egy ilyen "megnevezett" nap. Én sosem szoktam tartani(sőt nálunk senki se mivel minden nap hülyülés megy mivel ilyen fiú osztályba lenni középsulisként).Szóval, szerintem csak hülyüljétek végig a maradék időt, mert hidd el hiányozni fog még az is, akit utálsz :D
4/12 anonim válasza:
Egyetek rajzszöget. Elég nagy bolondság.
5/12 anonim válasza:
hamár ebbe a témába raktad akkor dugd meg a tanárt -.-'
szerintem hanyagoljátok a bolondok napját ... mi egyszer próbáltuk 80 000 fortinjába került a sulinak
6/12 anonim válasza:
akkor van a születésnapom! (komcsi!:D)
8/12 anonim válasza:
Ha már itt a szexualitás témakörben vagyunk akkor csináljatok gruppent.
9/12 anonim válasza:
Nekem most olyan ötleteim vannak amik miatt tuti repülnétek... :DDDDD
De én megcsinálnám akár azt is hogy egy Airsoft pisztollyal bemegyek a suliban maszkban és full más ruhában és bemegyek az egyik óra alatt, rátörök a tanárra, és befosatom :D:D
10/12 anonim válasza:
:DD utolso,hatez nagy
amugy akk miert nem csinalod meg?:P
még vannak ilyen ötleteid?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!