Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Én vagyok SP, van esetleg...

Én vagyok SP, van esetleg hozzáfűzni valód? Nincs? Akkorjó?!

Figyelt kérdés
nem félek,úgysem fogsz seggberakni,hiszen aidses vagyok:))inenntől nekem szabad a pálya:D XDD
2011. márc. 25. 16:11
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
nem a karrierjére nézve szánalmas!hanem az egész gyerek egy csicska!!:DDés nem irigykedik senki itt:DDD és a rengeteg "elismerést" is a PR gépzetenek köszönheti:))
2011. ápr. 5. 13:08
 22/31 anonim ***** válasza:

Csicska? Ezt mire érted? A külsejére? Ha arra, akkor szerintem (és még sokak szerint) jól néz ki.

Egyébként meg ismered személyesen? Ha nem, akkor nem tudhatod hogy "csicska"-e, vagy hogy egyáltalán milyen az egész gyerek.

(Ha én nem szeretek egy ismert embert, arra sem méltatom, hogy a róla szóló cikkek alá, vagy különböző fórumokon illessem különböző jelzőkkel.)

Egyébként az meg tök jó, hogy itt beszélnek róla az antifanok.

Kimutatjátok vele szembeni ellenszenveteket, és hogy nem bírjátok a srácot, de akkor is foglalkoztok vele :D

Ez SP-nek is jó, mert még itt, gyakorikerdesek.hu-n is róla szól egy csomó dolog :D

2011. ápr. 5. 17:59
 23/31 anonim ***** válasza:
És a sok elismerést nem a PR-nek köszönheti, hanem a rajongók szeretetének, és saját magának. Annak, hogy egy csomót dolgozik, és a legjobbat hozza ki magából :)
2011. ápr. 5. 18:01
 24/31 anonim ***** válasza:
IMÁDLAK SP :)
2011. ápr. 8. 14:40
 25/31 A kérdező kommentje:
énis imádlak*.*:)))gyere grouppenbe,itt van fluor tomika is:DDDDD
2011. ápr. 9. 15:21
 26/31 anonim ***** válasza:

Nem megyek. Én nem neked, hanem az igazi SP-nek mondtam, hogy imádom. Amúgy Fluort is :)

És tuti hogy SP fog nyerni a Nagy Duettben :))))

2011. ápr. 9. 20:44
 27/31 A kérdező kommentje:
Én vagyok az igazi SP-.- és nem tudok énekelni amúgy:DDDD
2011. ápr. 11. 12:04
 28/31 anonim ***** válasza:
Baromira szánalmas vagy kérdező...... (és ezt nem SP-re értem)
2011. ápr. 11. 21:25
 29/31 anonim ***** válasza:
Ha tényleg te vagy az igazi, írd ki twitterre, hogy gyakorikerdesek.hu
2011. ápr. 16. 20:45
 30/31 anonim ***** válasza:
Látom, ehhez már semmit nem tudsz mondai! Hahaha! :D Lebuktál, nem is te vagy az igazi...
2011. ápr. 17. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!