A kérdésem csak lányokhoz szól, én kb így nézek ki mint a képen szereplő srác, lenne nálad esélyem? Csak őszintén
Elég helyes vagy, de ebből nem következik az, hogy lenne is esélyed.
Külsőre számomra amúgy is sokkal vonzóbb ez:
Kedves kérdező. Megmondom őszintén mit gondolok rólad. Egy kicsit kevésnek tartom a karizmodat. Sovány vagy, sőt csontsovány, ráadásul örültem volna elsőre egy olyan képnek, ahol ruha is van rajtad. Nem hiába az a kép, hogy a ruha eltakar. Sokat ért volna. Visszatérve a karizmodra. A formája előnytelen, majdnem inkább a könyökcsontod lecsúszott mása, sőt az. Ronda. A hajad ápolatlan, fotózás előtt legalább megfésülködhettél volna. Egyedül a szemed színe szép és legalább nincs nagy orrod. De a péniszed végtelenül egyszerű.
Nekem nem jössz be.
Üdv! Péter
ui: XD
:D nos , köszönöm a válaszokat , az a baj, hogy egy kicsit szerény vagyok és még sosem volt barátnőm. azt hittem , hogy ha ezt a képet ide felrakom magamról , majd az összes csaj írni fog nekem e-mailt. Pedig nem . Nézem percenként és még egyet sem kaptam :( .
Remélem egyszer lesz barátnőm.
Péter, köszönöm a kritikát, igyekszem változtatni a kinézetemen, remélem sikerülni fog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!