Az igaz, hogy a tavaszi felvágottat úgy készítik, hogy sörétes puskába ólom helyett zöldségeket tesznek és olyan 10-15m-ről belelőnek?
Igaz, teljes mértékben. De nem 10-15 méterről, hanem olyan 8 méterről szokták csinálni. Amúgy fegyvertartási engedély is kell hozzá emiatt, hogy valaki tavaszit csinálhasson.
Amúgy így készül a soproni is meg az olasz felvágott, csak ott zsírcsimbókokat lődöznek.
2. válaszoló!
Protekcióval be tudnál engem is protezsálni? Felettébb érdekelne egy ilyen meló!
Tapasztalatom van, annak idején a Párizsi Gyárban dolgoztam gépkezelőként, a feladatom volt többek között az elhullott állatok testrészeinek bedarálása.
Nem, azt golyószóróval csinálják, de elég veszélyes munka, mert a felvágott könnyen visszalőhet,nem hagyja ám magát!
Ügyesebb gyártók ezért inkább bele teleportálják a zöldséget.
Ezt a módszert inkább házilag alkalmazzák!
A nagyüzemi gyártók zöldséges rakétákkal bombázzák a tömérdek húsalapanyagot,a kisebb üzemek pedig leselejtezett,erre a célra átalakított orosz tankokat használnak!
Mivel nem nagyon szeretem a zöldborsót,itthon kukoricagránátot használok!:D
Nem így készül.
Kiskutyákkal zöldségeket etetnek, aztán belehányatják a darálóba. Miután kihányta magát, bedobják az állatot is.
Húúú:)mi gyerekkorunkban lövöldöztünk krumplipuskával.csak krumpli és egy szétszedett töltős ceruza kellett hozzá, no meg egy kis tüdő...
lehet, hogy újra divatba jött és a tavaszi felvágottba valaki lövöldözi a zöldséget.
Én vagyok a 2. hozzászóló!
Nem mindenkiből lehet ám zöldség mesterlövész! De látom van tapasztalatod, ezért intézek valamit, talán a párizsi részlegen, a sajtos párizsi fröccsöntő üzemben talán lenne hely, ha komolyan érdekel. Tudod a zöldség lövéshez erős idegzet kell. Kezdőknek nem ajánlom...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!