Én végigröhögtem :D Te?
2011. márc. 19. 12:41
1/12 anonim 

válasza:

Én nem bírtam végighallgatni. Tutira maradandó halláskárosodást kapnék!
2/12 anonim 

válasza:

Én végighallgattam .:D Hát ...kínlódás volt egyszerűen szörnyű. :D
Sajátos művészi önkifejezés lenne ez a "zene"?.xD Na nee...
és sajnos komolyan is gondolták ezt :S
3/12 anonim 

válasza:

5/12 anonim 

válasza:

Én végig bőgtem. Rám törtek a gyermekkori emlékek. A nagyinál, a tanyasi csendes naplementék. A csendet csak egy két bús tehénbőgés, és néhány bagzó kandúrcica páratlanul fülbemászó dallamának hangfoszlánya törte meg.
6/12 anonim 

válasza:

kössz nem, nem akarok öngyilkos lenni
7/12 anonim 

válasza:

Fülbemászó dallam, páratlan ritmus, elbűvolő előadásban, nekem tetszik, bár még nem hallottam zenét ezidáig.
8/12 anonim 

válasza:

Hát nem engem szeret ez a csodás nő? Kész. Felkötöm magam. Pedig már félre tettem a bajuszkötőmet a szemöldökéhez.
9/12 anonim 

válasza:

probáltam ...de nem tuttam végig hallgatni...pedig sok szart kibirtam de ez...tul tett rajtam csödöt mondtam...áááááááááááááááááááááá
10/12 anonim 

válasza:

Én is végigröhögtelek,sőt még kőrbe is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!