Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az legális, ha feleségül...

Az legális, ha feleségül akarom venni magamat?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem magamat, és szeretnék összeházasodni magammal, de nem tudom, hogy legális-e, tudnátok segíteni?
2011. márc. 18. 23:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul vérfertőzés is lenne.
2011. márc. 18. 23:41
 12/31 anonim válasza:
100%
És ha megcsalod magad? Megbocsátasz majd?
2011. márc. 18. 23:46
 13/31 anonim ***** válasza:
80%
Én csak azt szeretném megkérdezni hogyha nem jössz ki magaddal akkor a válást hogy oldanád meg? Osztodtok? Ki kapná a nagyobb részt? Tudod? A hosszabbik felét.Ezt azért egy jó ügyvéddel beszéld meg! Ugy tudom h házasság előtt orvosi vizsgálatra is szükség van. Ki ne hagyd!!
2011. márc. 18. 23:52
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
A házasság nagyon komoly lépés. Egész biztos vagy az érzéseidben? Szerintem először csak éljetek együtt néhány évig, aztán majd meglátod. Válni csak közös megegyezéssel egyszerű, ha eldurvul a helyzet, évekig tart, mire megszabadulsz magadtól. Jól gondold meg! De ha mégis házasodsz, akkor sok boldogságot!
2011. márc. 18. 23:55
 15/31 anonim ***** válasza:
85%

Egyneműek házassága?

A kérdező lehet hogy kétnemű. Fenetudja... :)

2011. márc. 19. 00:01
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem csak az egyneműség a gond. Oké, a magyar törvények úgy írják, hogy a házasság egy férfi és egy nő kapcsolata, vagy valahogy így, de ahol az egyneműek házasodhatnak, ott is úgy van megfogalmazva, hogy két ember/személy kapcsolata, tehát mindenképp két ember kell hozzá.
2011. márc. 19. 00:24
 17/31 anonim ***** válasza:
63%
Amennyiben az illető skizofrén, tehát két személy, és erről orvosi igazolása is van?... Lehet, hogy akkor megoldható...
2011. márc. 19. 00:44
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Indiában még állattal is házasodhatsz, így talán magaddal is. De pár éve a Szigeten is volt lehetőség ilyesféle házasságokra.
2011. márc. 19. 00:55
 19/31 anonim ***** válasza:
26%

Én még ezt találtam Rád illőnek: A "nárcizmus" jelentése: Önszerelem, a lényege, hogy valakinek a saját teste okoz erotikus izgalmat. ...

Talán ez miatt is orvoshoz kellene fordulnod, még esetkeg tudnak segíteni Rajtad!! Ez most nem vicc!!!

2011. márc. 19. 01:29
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Megértem az álláspontodat.

Én leszbikus nő vagyok, és pont az olyan nőkre gerjedek, amilyen én is vagyok. Emiatt aztán nagyon KIELÉGÍTŐ az egyszemélyes szexuális életem. Az a véleményem, hogy baromi jó nő vagyok, nagyon bejövök magamnak, sunáznám magam (szoktam is). Minden egyes nap rácsodálkozok a tükörben, hogy milyen baromi jól nézek ki.

Sajnos azonban ezt a meghitt és rendkívül jól működő romantikus viszonyt nem lehet szentesíteni, ugyanis azonos neműek nem köthetnek házasságot.

Esetleg ha olyan pötsöslány vagy, akinek női és férfi ivarszervei vannak, akkor indíthatsz egy kampányt, hogy hivatalosan nyilvánítsanak kétneműnek, és akkor lesz némi esélyed, hogy elháld magaddal végre a nászéjszakát.

Addig is nagyon vigyázz, nehogy maszturbékolás közben felcsináld magad és gyereked legyen magadtól!

2011. márc. 19. 01:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!