Az legális, ha feleségül akarom venni magamat?
Egyneműek házassága?
A kérdező lehet hogy kétnemű. Fenetudja... :)
Én még ezt találtam Rád illőnek: A "nárcizmus" jelentése: Önszerelem, a lényege, hogy valakinek a saját teste okoz erotikus izgalmat. ...
Talán ez miatt is orvoshoz kellene fordulnod, még esetkeg tudnak segíteni Rajtad!! Ez most nem vicc!!!
Megértem az álláspontodat.
Én leszbikus nő vagyok, és pont az olyan nőkre gerjedek, amilyen én is vagyok. Emiatt aztán nagyon KIELÉGÍTŐ az egyszemélyes szexuális életem. Az a véleményem, hogy baromi jó nő vagyok, nagyon bejövök magamnak, sunáznám magam (szoktam is). Minden egyes nap rácsodálkozok a tükörben, hogy milyen baromi jól nézek ki.
Sajnos azonban ezt a meghitt és rendkívül jól működő romantikus viszonyt nem lehet szentesíteni, ugyanis azonos neműek nem köthetnek házasságot.
Esetleg ha olyan pötsöslány vagy, akinek női és férfi ivarszervei vannak, akkor indíthatsz egy kampányt, hogy hivatalosan nyilvánítsanak kétneműnek, és akkor lesz némi esélyed, hogy elháld magaddal végre a nászéjszakát.
Addig is nagyon vigyázz, nehogy maszturbékolás közben felcsináld magad és gyereked legyen magadtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!