Celluxal vissza tudom ragasztani a leszakadt végtagjaimat :D?
Figyelt kérdés
Kart, lábat, ilyeneket...2011. márc. 16. 19:46
1/7 anonim válasza:
Háááh :D És én még azt hittem hogy a mai napomat már semmi sem tudja feldobni, köszi :D:D:D XD
2/7 anonim válasza:
Vissza csak nem marad meg túl sokáig
3/7 anonim válasza:
Nem túl tartós... Leukoplaszt, esetleg hímzőfonal. Utóbbinál vigyázz, a pelenkaöltés már nem menő, láncöltéssel viszont egész jól mutat. Ja, és ne használj harsány színeket... persze, ez attól függ, milyen típus vagy. Ha tavasz, akkor pasztelszínekkel, de ha kreatívabbra vágysz, és igazán merész vagy, lurexes cérnával is öltögethetsz. Estélyi viseletnek is alkalmas.
4/7 A kérdező kommentje:
XD
2011. márc. 16. 19:57
5/7 anonim válasza:
szólj neki is ha sikerült Te paraszt^^
(igen humor kategória, de az nem egyenlö a gerinctelenséggel:))
7/7 Olga néni válasza:
Mi az hogy! Villamoson, MÁV mozdonyokon kötelező felszerelés! Ha netán gyalogost gázolnának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!