Lehet hogy én vagyok számodra a nagy Ő! (? )
Figyelt kérdés
Soha nem lehet tudni.
*/F
2011. márc. 13. 12:59
11/126 anonim válasza:
14.59-nek /Off, bocs/
Miért pocsékolod a drága papírt????!!
12/126 anonim válasza:
Igen aki elmosogat,ha tudsz.
13/126 anonim válasza:
áá hát itt bújkálsz! Tegnap este jól szórakoztunk, de reggelre eltűntél. Na gyere csak ide!!!
14/126 anonim válasza:
BANDI. Itt árulod magad mikor te az enyém vagy?!. Na csak gyere haza. Ketté töröm a hátadon mind a 34 gyerekünket...
Tee... Mágnespicshájú. :DD <3
15/126 anonim válasza:
Hol vagy már? Mégis merről szólsz? Merre jársz?
Én maradok még. Hol vagy már? Elfújt a szél, én mégis kereslek, hisz csak neked mondhatom hogy szeretlek <3
16/126 A kérdező kommentje:
Nohát én eddig sem voltam szeretethiányos, de a válaszok hatására úgy érzem én vagyok a legboldogabb ember a világon.. :D
2011. márc. 13. 20:49
17/126 anonim válasza:
Azért ne örülj annyira.
Te nekem legfeljebb csak egy kis ˇöˇ betű lehetsz, öcsi...
18/126 A kérdező kommentje:
Miért jó neked hazab@szni mások örömét?
2011. márc. 13. 21:45
20/126 A kérdező kommentje:
Dehogy :D Ez a kérdés humorkategóriába van, én meg most azonosulok a szereppel ! :D:D
2011. márc. 13. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!