Lehet hogy én vagyok számodra a nagy Ő! (? )
Soha nem lehet tudni.
*/F
Hiányoztam? Mivel szoktad tölteni a szabadidőd, amúgy?
15! :D
Persze, hogy hiányoztál! :)
15 éves vagy? Én is =) (vagyis leszek októberben =D )
Szabadidőmben szoktam díszeket készíteni a szobámba :) Például 3D-s üvegfesték virágokat, vagy gyöngyből virágokat. Most elkezdtem varrni a kutyusomnak egy pólót. :D Imádok rajzolni is. Szeretem az ilyen kreatív dolgokat :) Olvasni, zenét hallgatni és netezni is szoktam =)
És te? :)
Amúgy nem jártam nagyon fel, de most majd így bepótolom a hiányosságokat. Csak ehhez te is kelleni fogsz, te se tűnj el! Mivel éjszakai életmódot élek, elég sokáig itt fogok rovarkodni, és szerintem holnap is elég sokat leszek, szóval majd üzengetünk itt. A hajad színe még mindig érdekel! : D
Azért nem jöttem mert a kérdéseimre nem nagyon válaszolgattak, kérdésem már nem volt, válaszolni nincs kedvem mások kérdésére, és nem gondoltam volna, hogy hiányzok. :( : DDD
Augusztus - Szeptember - Október.
Októberben meg már a feleségem leszel, hivatalosan az enyém, de még nincs meg a pontos dátum. $:
Akkor nem tűnök el :D
Én szinte minden nap feljövök ide, mert sok a kérdésem =D Veled ellentétben én imádok mások kérdéseire is válaszolni :)
Mit szólsz október 18-hoz? Akkor lesz a szülinapom :)
A hajam barna. =)
De azért örülnék, ha Te is válaszolnál az én kérdésemre. Engem érdekelne a szemed színe =)
Ó, örülök, hogy itt vagy! *-*
Válaszolok, csak most még én kérdezek. Amúgy tökéletes, én is így gondoltam.
Hány cm vagy?
Hány kg vagy?
Milyen zenéket szeretsz?
Szeretsz engem?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!