Az unikornis pónik hol szoktak legelni?
amúgy ezt nem humorba akarnám mert komolyan gondolom , csak átraknák ide úgyis szerintem :D:D
szóval van nekik erre valami szivárvány mező , vagy mi?
A szivárvány lábánál a Nagy Zöld Rengeteg túloldalán jobbra fordulsz, ott találni fogsz egy pékséget, a pékség után egyből balra fordulsz ott a körforgalomnál a 3. kijáraton hajtasz ki majd menj egyenesen amíg meg nem találod az Istállót. De csak időpontra fogadnak vendégeket.
A legelő egyébként nem az Istállóban van hanem valahol Kínában. Remélem azért tudtam segíteni azzal, hogy leírtam hol az irodájuk.
igen komolyan , hallottam már híreket egy ilyen gyönyörű helyről de még senki sem járt ott !
gondolj bele ha megtalálnám és hoznék róla fotókat akkor én lehetnék az első ember aki bebizonyította a létezésüket és gazdag és híres lehetnék és lehetne egy unikornis háziállatom is
bolygó lejárt lemez , már vagy 10 éve próbálkoznak vele de nem sikerült ...
és én vagyok az első akinek az unikornis az eszébe jutott mint felfedezés ! hát nem brilliáns ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!