Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mondsz egy viccet?

Mondsz egy viccet?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 18:55
1 2 3
 11/28 a_maestro_főnök ***** válasza:

A II. Világháborúban egy amerikai katona egy kemény bevetés után éppen szabadságára indult angliai állomáshelyéről. Felszállt egy vonatra, majd ülőhely után kutatva benyitott egy fülkébe. Ott egy elegáns angol úriember, a felesége és a lánya ült. A negyedik ülőhelyet egy kis szobakutya foglalta el.

A katona udvariasan megkérdezte a nőtől

- Elnézést, szabad ez a hely?

- Maguk amerikaiaik olyan udvariatlanok! - felelte a nő gőgösen. - Nem látja, hogy foglalt a szék?

- Ne haragudjon hölgyem, de nem fogná az ölébe a kutyáját, hogy leülhessek? Nagyon fáradt vagyok, és még messze a végállomás!

A nő hidegen ránézett

- Maguk, amerikaiak! Nemcsak udvariatlanok, de még ráadásul pimaszak is!

A katona erre megfogta a kutyát, majd a lady sikoltozása közepette lehúzta az ablakot, és kidobta a vonatból.

Ekkor megszólalt az angol úr

- Maguk amerikaiak mindent rosszul csinálnak! Nem a jó kezükben fogják a villát, nem az út jó oldalán közlekednek, ráadásul nem a jó szukát dobják ki az ablakon..

2011. márc. 8. 20:36
 12/28 anonim ***** válasza:
10%
Ezek már régiek,engem ezért dobtak ki az oviból mert ezt elmondtam az ovinéninek.
2011. márc. 8. 20:41
 13/28 a_maestro_főnök ***** válasza:
73%

Réges régen, a tv hőskorában esténként még a nők olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.

- Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta:

- ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót:

- ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam...

2011. márc. 8. 20:47
 14/28 A kérdező kommentje:
Miért,az amerikaiak nem az út jó oldalán közlekednek? Biztos nem értette! :D
2011. márc. 8. 20:48
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem lett azóta ez asztori picit kiszínezve: A mesélő, nagydarab szakállas figura...Voltak ilyen bemondók?!:D
2011. márc. 8. 20:53
 16/28 a_maestro_főnök ***** válasza:
te most belekötsz ??
2011. márc. 8. 21:30
 17/28 anonim ***** válasza:

Moszkvai professzor

Moszkvai professzor elmegy medvére vadászni Szibériába. Kap maga mellé egy helyi vadászt is. Nézi a helyi vadász a professzort, majd megszólal:

- Maga professzor. Akkor maga okos, ugye?

- Igen-igen.

- És tud lőni?

- Nem először vagyok medvevadászaton, csak Szibériában még nem jártam.

- És gyorsan tud futni?

- Hosszútávfutó versenyző voltam.

Kimennek a terepre. Meglátják a medvét, azt mondja a helyi vadász: fussunk! Futnak visszafelé, a medve trappol utánuk, közben gondolkodik a professzor, hogy mi a francnak fut, mikor van nála puska. Azzal megfordul, céloz, lő - medve eldől, nem mozdul. A helyi vadász odamegy a tetemhez és csóválja a fejét:

- Professzor, professzor, maga tényleg tud lőni. Meg gyorsan futni is, de maga egy barom.

- Miért?

- Most hogyan visszük el a medvét a faluig?

Szerinted hány pontos volt ez a vicc? Értékeld!

Legbénább:

1 2 3 4 5

: Legjobb

(Eddig 1787 értékelés alapján 4.34 pont)

Jótündér

A jótündér megállítja az erdőben az agresszív kismalacot:

- Szia agresszív kismalac, mivel találkoztunk, teljesítem egy kivánságodat!

- Csak egyet? Akkor dögölj meg!

Legbénább:

1 2 3 4 5

(Eddig 1977 értékelés alapján 3.92 pont)

Csak a cipője

- Mi ez a kopogás, Jean?

- Csak a cipője kopog, uram.

- Hát akkor eressze be végre!

Legbénább:

1 2 3 4 5

(Eddig 1673 értékelés alapján 3.62 pont)

A jelszó

- Miért könnyű behatolni a kommunisták számítógépébe?

- ???

- Mert "Egy a jelszó: tartós béke!"

Legbénább:

1 2 3 4 5

(Eddig 536 értékelés alapján 3.51 pont)

Abszolút bátor

- Ki az abszolút bátor?

- Aki tök részegen, éjjel 4-kor hazaérve a kezében seprűt tartó, tomboló feleségét megpillantva azt meri kérdezni, hogy:

- Takarítani fogsz, vagy csak elrepülsz valahová?

Legbénább:

1 2 3 4 5

(Eddig 3099 értékelés alapján 4.29 pont)

Megbízható Linux

- Miért biztos, hogy megbízhatóbb a Linux mint a Windows?

- ???

- Mert befagyott ablakot már mindannyian láttunk, de megfagyott pingvint?

Legbénább:

1 2 3 4 5

(Eddig 485 értékelés alapján 3.38 pont)

Kezdő tűzoltó

- Hogy lehet felismerni a kezdő tűzoltót?

- ???

- ELÉG könnyen...

Legbénább:

1 2 3 4 5

(Eddig 2740 értékelés alapján 3.52 pont)

Esküvő a mennyekben

A fiatal pár éppen az esküvő előtti napon szenved autóbalesetet. Mindketten meghalnak és felkerülnek a mennyekbe, Szent Péter színe elé. Megkérdik tőle, hogy lehetséges lenne-e, hogy összeházasodjanak a Mennyországban?

- Jól van, várjatok itt, gondolkodjatok el azon, tényleg szeretnétek-e házastársak lenni. Nemsokára visszajövök, ha még akkor is szeretitek egymást, akkor nem bánom.

6 hónap múlva Szent Péter végre megjelenik egy pappal az oldalán:

- Na, gyermekeim, hogyan döntöttetek?

- Még mindig szeretjük egymást, és szeretnénk összeházasodni! - mondja a fiú. - De azt azért megkérdezném, ha mégsem sikerül a házasság, úgye elválhatunk?

- Az lehetetlen! - mondja Szent Péter. - Hat hónapba telt, mire találtam itt fent egy papot! Mit gondolsz, mikorra találnék itt egy válóperes ügyvédet?

Legbénább:

1 2 3 4 5

(Eddig 1359 értékelés alapján 4.06 pont)

Anyós, mint a sör

- Az én anyósom olyan, mint egy jó pohár sör!

- Miért, olyan finom?

- Nem. Jéghideg, és amikor elém kerül, habzik a szája.

Legbénább:

1 2 3 4 5

(Eddig 2579 értékelés alapján 4.02 pont)

Kacsák

Három jó barát holta után felkerül a Mennybe.

A kapuban Szent Péter várja őket, és a lelkükre köti, hogy nagyon vigyázzanak, mert a Menny tele van kacsákkal, rá ne lépjenek egyre sem.

Nagyon elcsodálkoznak, de amikor megnyílik a mennyek kapuja, valóban rengeteg kacsa van odabennt.

Első nap az első rá is lép egy kacsára, fogják, összekötik egy borzasztó öreg, csúnya nővel és ledobják a Földre mondván, hogy mostantól vele kell éljen.

A második is, bármennyire vigyáz, két nap múlva ugyancsak így jár, őt is összekötik egy még csúnyább nővel és őt is ledobják.

A harmadik nagyon óvatos, eltelik egy hét, egy hónap, egy év. Egyik nap hoznak egy csodálatos hölgyet, szép, csinos, hozzákötik és se szó, se beszéd ledobják a Földre.

Zuhanás közben már nagyon kíváncsi és megkérdezi:

- Mondd, ugye azzal érdemeltem ki, hogy egy ilyen szép hölgyet szántak nekem, hogy vigyáztam a kacsákra?

Mire a hölgy:

- Rólad semmit sem tudok, de én ráléptem egy kacsára.

Legbénább:

1 2 3 4 5

(Eddig 1795 értékelés alapján 4.22 pont)

2011. márc. 8. 21:36
 18/28 A kérdező kommentje:
Dehogy kötök, ez nem is vicc volt! De az a férfikolléga nem is volt szakállas soha szerintem:D
2011. márc. 8. 21:59
 19/28 anonim ***** válasza:

- Melyik állatnak a legvidámabb a neve?

- A juhé.

2011. márc. 8. 23:44
 20/28 anonim ***** válasza:
11%

PánKÓÓs Jancsi eszi a pánkót és közben mormogja hogy.......

de mostmár tovább nem irom mert kell menjek a wc.-re.

2011. márc. 9. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!