Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nyakon fostam a vécét, most...

Nyakon fostam a vécét, most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyinál voltam és mire rá tudtam volna ülni jött a cucc, és kajakra félig a falat barnára fostam, mitévő legyek?
2011. márc. 7. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Nyugi. Ne csinálj semmit, csak mond meg a nagyidnak, hogy jött Dzsindzsimér (a helyi halyléktalan) és ő tette. Te nem tehetsz semmiről. Szerintem beválik.

(Egyébként velem is történt már ilyen :( )

2011. márc. 7. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Fosd körbe az egész szobát és próbáld meggyőzni a nagyanyád hogy a 2011-es divatszín a fosbarna!

Nézze csak meg a DecoTvn!

2011. márc. 7. 22:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Ti most kajakra azt hiszitek hogy én viccelek, akkora töltet volt bennem a gázból, hogy ilyet még a világ nem látott, sztem ugy hagyom azt azt mondom reggel , hogy nagyi te voltál kint iccaka, és már megint dupla hashatót vettél be
2011. márc. 7. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Hát kincsééém há mié' a humoros kategóriába raktad a kérdísed?

Nah szóval akkor wcpapírral szedd le a nagyját - irány a wc, lehúz

a barnás foltot pedig domestos és egy beáldozható konyharuha kíséretében dörzsi le :D - időközben csapban mosható, átvizezhető és újabb domestos adaggal nekifutható

konyharuha nagykuka, másnap nagyinak veszel egy újat :D:D

2011. márc. 7. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekifogsz lemosni,s ha nem megy akkos segitesz a nyelveddel.
2011. márc. 8. 16:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Az előző jól mondja ,ha ilyent csináltál akkor bünhödj.
2011. márc. 8. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!