Légyszi mondjatok szivatós vicceket amelyeket az osztálykiránduláson az alvó osztálytársakkal lehet csinálni ) pl tejszínhabot a kézbe és megcsikiznii az orrát h odacsapjon)?
Anyukám mondta, hogy amkkor ő volt táborba, akkor megcsinálták valakivel, hogy vízbe rakták a kezét, és bepisilt....xDD
amúgy meg ha azt csinálod h amíg alszik, addig a feneke környékénél bevizezed az ágyat, és akkor ha arra ráfekszik akkor a pizsije is vizes lesz.
És reggel olyan mintha pbepisilt volna.
meg én olyanokat hallottam hogy tejszínhabot vagy mézet kell a hajába csöpögtetni az illetőnek XD
Minket táborba a fiúk ilyezgettek azt hittük,h szellem van,de csak a fiúk voltak...Akkor a b.nőm meg én összevesztünk a többi csajjal és éjszaka ilyen szellem hangot játszottam le a telefonomon és a b.nőm beleszart wc-be és betéttel eldugitottaXD
akk mi volt még...Jah,felébresztettük a tanárokat meg ilyenek...
mindezt 5 nap alatt,sőt még sokkal többvolt/2 otthagyott telefon reggel 7kor kelés és 5/6 körül feküdtünk le amikor már jöttek kelteni,persze mindenki csak melltartóba meg bugyiba aludt és még jó,h pont az o.társ fiúk jöttek minket kelteni hát mit is mondjak khm.khm...
évelején volt táborba
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!