M@x kérdése:
Anunnakik azok a Reptoidok? Vagy az Inuakik a Reptoidok?
Figyelt kérdés
És mivel lehetne őket legyőzni?2011. márc. 3. 16:50
1/11 attila6 válasza:
Jó kérdés:)Ha végre magasabb frekvenciára kerülnénk,akkor nekik el kéne innen menniük,mivel ők nem tudnak magasabb rezgésszinten létezni,mint amin most vagyunk.Azzal tudjuk őket legyőzni,ha végre fejlődnénk és megértenénk mi a célunk illetve a sorsunk.Ha végre a negatív energiákat pozitívra cserélnénk és akarnánk a változást azzal legyőznénk őket.Szerintem az Anunnakik a Reptoidok.
2/11 A kérdező kommentje:
Én ezt az UFO-észlelésekbe szántam.
2011. márc. 3. 17:14
3/11 anonim válasza:
Hát akkor ülj be az ufo-ba és tünés innen.
5/11 attila6 válasza:
Aki át tette az nem ért a dolgokhoz.Szűk látókörű.De majd 2012ben meg lesni fog.
6/11 attila6 válasza:
Amikor az első válaszomat megírtam még az Ufó-észlelésekben volt.
7/11 anonim válasza:
Milyen kakik? :D
Ezt az inuakit meg fogadjunk az akita inuból ferdítették.
Vagy netán az inuitokból.
8/11 anonim válasza:
A kettő u.a.és én legyőzöm őket,csak kellene kis segitség,segitesz?
9/11 anonim válasza:
Hát ezek az ufok,hogy jönnének már egyszer.
10/11 skarma válasza:
Az inuakik a reptoidok, de ők a barátaink. A ,,gonoszok" az anunnakik, de ők elmennek 2012 körül. Aszondják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!