Ha hasmenésünk van, akkor miért töröljük ki, mikor megint kelleni fog?
Figyelt kérdés
2008. febr. 2. 15:08
1/9 anonim válasza:
ennyi erővel miért töröljük ki ha holnap úgyis kelleni fog
épp hasmenésem van szóval tudom miről beszélek:D
2/9 anonim válasza:
miért eszünk, ha éhesek vagyunk-- újból megéhezünk nem?
probáld ki ne töröld ki és meglátod!
3/9 anonim válasza:
Mert gondolom nem egész állo nam a klotyón akarnak trónolni az emberek!!! és mert az OLYAN fenékre elég undi lenne felhűzni a bugyit/alsót. Vagy te ugy szoktad??...XD
4/9 anonim válasza:
Te jó ég? Ez komolyan kérdés? Nekem ha hasmenésem van, akkor muszáj megmosakodnom is, különben szétmarja. Bele se mernék gondolni, hogy mi lenne velem?
Ha nagyon hasmenésem van nem is szoktam kitörölni, mert kidörzsölném ;) Szóval, én mosom.
Nem rossz témát taglalunk. A kérdés már csak az, hogy melyik kézzel? ;)
5/9 anonim válasza:
én speciel nem kézzel, hanem papírral :)
6/9 anonim válasza:
azért hogy ne legyne szaros az alsógatyám, de ha hasmenésem van aniyra hogy a wc-n ülök több orát és nem állok fel akkor szarás közben nem szoktam 5 percenként beletörülni és utána fosni ujra csak ha felállok a wcröl akkor kitörlöm h ne legyen minden szaros. bizony. :-)
7/9 anonim válasza:
Mert nem vagyunk állatok!Emberek vagyunk,és mint olyan rendelkezünk némi inteligenciával legalábbis néhányan.
8/9 anonim válasza:
ha akét történés között nem állsz fel, akkor hagyd a francba! Szagold bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!