Ugye nem vagyok robot?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy a mágnesektől rosszul leszek, és mikor tegnap megvágtam magam, csupa drót állt ki a kezemből. A csajok nem érdekelnek, viszont legalább iszonyú gyorsan tudok számolni. Szerintetek robot vagyok?2011. febr. 22. 23:40
11/14 Gőte válasza:
Ehhh... lehet, hogy képzelődsz... vagy enyhe pszichikus képességed van idegen nap által felerősítve.... mindenesetre.... amíg nem kezdesz el azon filozofálni, hogy lefeküdj-e a kenyérpirítóval, addig nincs bajod...
12/14 anonim válasza:
Ha öngyilkos akarsz lenni, semmiképp ne vegyél be altatókat, vagy akaszd fel magad. A tizedikről kiugrás sem segít, az automata ejtőernyőd egyből kinyílna, de amúgy is gond nélkül kibírsz 300g-t. Átmeneti öngyilkosságra azt javaslom, hogy vágd fel a hasad (vagy csak oldd ki a négy csavart), keress egy Battery pack feliratú szürke dobozt, és vágd el a piros drótot. Végleges megoldásként nyiss egy rendszergazda jogú parancssor ablakot, és írd be: format c: /u /s és válaszolj igennel minden kérdésre. Ha ezt nem fogadnád el, mkfs /dev/hda1 vagy mkfs /dev/sda1 és itt is mindenre igennel kell válaszolni.
13/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom a root jelszót, mit csináljak?
2011. ápr. 5. 18:34
14/14 Gőte válasza:
Elgondolkodtató vagy, barátom...
Verekedtél már valaha? Mindig engedelmeskedtél ismerőseidnek?
Ha születésed (vagy aktiválásod) óta Isaac Asimov Robotikai alaptörvényei szerint élsz, akkor biztos, hogy gép vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!