Én félisten vagyok, és akire gondolok annak látom a jövőjét, fel akartok tenni kérdést?
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 19:51
21/83 anonim válasza:
Kedves 09:11, keresd a mi teremtő Istenünknél a választ, ott megtalálhatod, valóban új és boldog életet kezdhetsz, amiben nem lesz hiányérzeted. Tapasztalatból mondom. Egy próbát megér!
22/83 anonim válasza:
Holnap fogok dolgozatot írni??
23/83 anonim válasza:
Ja, és ha fogok, akkor hányat, és miből?? Úgy izgulok!! Egész nap nem tanultam!! :S
24/83 A kérdező kommentje:
Nem fogsz, ha nem mész suliban.
Egy tanárod már fontolgatja a dolgozat írást, de lehet, hogy a lustasága miatt elhalasztja.
Készülj jól fel, mert abban az esetben, ha nem tanulsz, nem túl sok jót jósolok neked.
2011. febr. 24. 22:08
25/83 A kérdező kommentje:
Kedves 9:11
Teljesülhet, ha mindet bele adsz.
De azt hiszem, hogy jobban eltúlzod a problémádat.
2011. febr. 24. 22:16
26/83 anonim válasza:
örökké fogsz válaszokat adni?
28/83 A kérdező kommentje:
nem fogok öröké
nem szedek semmit, csak sok matematikával tömik a fejem
2011. febr. 25. 11:55
29/83 anonim válasza:
orvos látott már fiam? szólok ám anyádnak a földön hogy neveljen meg, én azért mégse mehetek le...
30/83 A kérdező kommentje:
Mindig ezt a választ szoktam kapni, pedig a jóslataim beszoktak válni.
Isten csak egy van, és az nem te vagy.
2011. febr. 25. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!