Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen jo a noi logika, ugye?...

Milyen jo a noi logika, ugye? Vicc. Irhatsz hasonlokat.

Figyelt kérdés

Utazom a busszal haza. A busz tele van, ezért nem tolakszom előre a jegykezelőig, inkább megkérek egy nőt, hogy lyukassza ki nekem a jegyet.

De hogy szólítsam meg? “Te” vagy “ön”?

Az utolsó előtti megállónál nem szállt ki, vagyis végig utazik.

Alaposabban megnézem, van nála egy üveg bor, vagyis biztosan férfihoz utazik.

A bor nem éppen a legolcsóbb, vagyis a férfi jól néz ki.

A falunkban két férfi van, aki jól néz ki – az én férjem és a szeretőm.

A szeretőmhöz nem mehet, mivel oda én megyek most. Vagyis a férjemhez megy.

A férjemnek két szeretője van – Kati és Andrea. Kati üzleti úton van.

Erre én: “Andrea, ki tudnád lyukasztani a jegyemet?”

Andrea: “Ismerjük egymást???”

A rabbi bölcs tanácsa

Bármit is csinált a férj az ágyban, felesége sose érte el az orgazmust.

Mivel a zsidó törvények szerint az asszonyoknak jár a szexuális öröm, úgy döntöttek, hogy megbeszélik a rabbival.

A rabbi meghallgatta történetüket, simogatta szakállát, és a következőt javasolta:

Bérelj fel egy fiatalembert. Amíg ti ketten szeretkeztek, a fiatalember lengessen felettetek egy törülközőt.

Ez segít majd a feleségednek, hogy fantáziáljon, és ez majd eljuttatja az orgazmusig.

Fel is béreltek egy fiatalembert, hogy lengesse felettük a törülközőt, miközben szeretkeznek.

Ez azonban nem segített, és a feleség továbbra is elégedetlen maradt.

Kételyükkel visszamentek a rabbihoz.

Akkor cseréljetek. Most a fiatalember szeretkezzen a feleségeddel és te lengesd felettük a törülközőt.

Megint megfogadták a rabbi tanácsát . Hazamentek, és ismét felbérelték ugyanazt a csinos fiatalembert.

A fiatalember lefeküdt az ágyba az asszonnyal, a férj pedig lengette a törülközőt.

A fiatalember nagy odaadással végezte dolgát, és a feleség hihetetlen, világrengető és fültépő orgazmust élt át.

A férj ekkor elmosolyodott, a fiatalemberre nézett, és diadalittasan így szólt:

Na látod, te mamlasz! IGY kell lengetni a törülközőt!!

xD Irjatok hasonlokat, nevessunk!!!!

2011. febr. 19. 09:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ott egy taxi és ott a busz, nekem meg sietnem kell...- gondolkodik a Szőke Nő.

- Ha felszállok a buszra, nem lesz semmi baj. A buszon vagy lesz ülőhely vagy nem, ha nem lesz, nem lesz semmi baj. Ha lesz ülőhely a buszon, vagy fiú mellé ülök vagy lány mellé. Ha lány mellé ülök, nem lesz semmi baj, viszont ha fiú mellé ülök, vagy megszólít vagy nem. Ha a fiú megszólít, vagy járni kezdünk, vagy nem. Ha elkezdünk járni, vagy összeházasodunk, vagy nem. Ha nem házasodunk össze, akkor sem lesz semmi baj. Ha mégis összeházasodunk, vagy lesz gyerekünk, vagy nem. Ha nem lesz, akkor sincs semmi baj. Ha viszont lesz gyerekünk, akkor vagy fiú lesz vagy lány és ha lány lesz, akkor nem lesz semmi baj. Ha fiú lesz, akkor vagy besorozzák 18 éves korában a hadseregbe, vagy nem. Ha besorozzák, akkor vagy lelövik vagy nem. Ha lelövik, meghal és én nagyon szomorú leszek, úgyhogy inkább a taxiba ülök...

2011. febr. 19. 09:45
 2/8 A kérdező kommentje:

koszi

amugy hogy tetszenek amiket irtam? az elso vagy a masodik a jobb ? xD

2011. febr. 19. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Női megérzés: a logika teljes hiányának árnyaltabb megfogalmazása... :P
2011. febr. 19. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Megőlnek ezek a hosszú mesék,rövidebben nem lehetne?

Ameddig elolvasom belefáradok.

2011. febr. 20. 10:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok:) Mind a kettőt ismerem, de az első jobban tetszik:)
2011. febr. 20. 11:34
 6/8 anonim válasza:
nagyon jok:))) nekem az elso jobban tetszik,de a masodik is nagyon jo!!!!:)
2011. febr. 21. 02:40
 7/8 anonim válasza:

Az 1. -höz

HA A TAXISOFŐR FÉRFI?????

2014. febr. 10. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:

1# vagyok

Akkor nem tudom :D Gondolom mint a buszon :D Kivéve ha házas, mert akkor nincs semmi baj

2014. febr. 10. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!