Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Most le kéne venni a nevemet?

Most le kéne venni a nevemet?

Figyelt kérdés
Megfenyegetett egy ...?
2011. febr. 18. 09:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Mi volt az e-mailben? a lepontozáson kívül?
2011. febr. 18. 13:06
 12/29 A kérdező kommentje:

Jellemezgetett, de ezt ezt síppal jelezném

SÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP :),

meg hogy én irigykedek rá, illetve, jó trollkodást kívánt.

2011. febr. 18. 13:12
 13/29 anonim válasza:

Szerintem nem kellene foglalkoznod vele,mert ahogy az előttem szóló is írta,úgyis abbahagyja majd,ha megunja! Viszont ha zavar,akkor egy dolgot azért ne felejts el! Ha úgy küldi az e-mail-eket,hogy zaklat vele,akkor akár fel is jelentheted...

/Ez csak az én véleményem,de a döntés,a te kezedben! :)) /

2011. febr. 18. 17:18
 14/29 A kérdező kommentje:

Nem, nem veszem zaklatásnak, csak ha tényleg 11 éves lennék, mint amire a kis srác tippelt, akkor most nem érezném magam valami jól!

Szerintetek mindenkivel ezt csinálja, aki nem az ő véleményén van?

2011. febr. 18. 17:22
 15/29 anonim ***** válasza:
Vedd le ha akarod.
2011. febr. 19. 06:36
 16/29 A kérdező kommentje:
Nem akarom akarni.:)
2011. febr. 19. 14:47
 17/29 anonim válasza:
Talán ha nem leosztottál volna a faszba, és nem modntad volna meg, hogy másnak mit kéne tennie ha meglát cigivel, nem kaptad volna tőlem ezt, a fenyegetésről meg annyit, hogy igen, gondoltam rád ijesztek egy kicsit, bár nem gondoltam volna hogy ennyire f*sz vagy, hogy el is hiszed. Nem szokáésom verekedni, max. ha anyámat szidják.
2011. febr. 20. 20:26
 18/29 anonim válasza:
És hozzátenném, elegem van az egészséghuszárokból, akik megmondják hogy kinek mit szabad, és mit nem. Nem fogok úgy élni, hogy minden élvezetet megvonok magamtól, de remlem hogy te beviszed a napi zöldség adagodat. És nem jársz többet trollkodni a dohányzás témakörbe. Meg a haverjaid se, jellemezni emg azért jellemeztelek, mert te is jellemeztél engem. És örülök hogy ennyire kiszínezed a valóságot, zseniális vagy, akárhogy számolom majd 40 éves létedre.
2011. febr. 20. 20:28
 19/29 anonim válasza:

Nem, nah most megyek csapom ki a piros marlbimat, és még a stílus kedvéért elő ásom a zippomat is, ennyi, bárcsak most rádfújhatnám a füstöt, pedig annyiszor leírtam már hogy kultúr bagós vagyok, különösen nők közelében nem cigizek, mert tudom hogy nem szeretik.

Ezt a választ te írtad.

A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 02-14 18:26

Mialapján állapítod meg, hogy egy kis srác vagyok?

blisválasz válasza:

Véleményem szerint, utolsó válaszolónk csak azért nem dohányzik nők előtt mert: Bármelyik taknyán tenyerelné a kissrácot, ha meglátná pöfékelni. :) Gratuláűlok, rohadt értelmes vagy.

2011. febr. 20. 20:32
 20/29 A kérdező kommentje:

Na, ki mi alapján jött rá, hogy csak egy kissrác?

Nekem nem volt nehéz!!!

2011. febr. 21. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!