Most le kéne venni a nevemet?
Jellemezgetett, de ezt ezt síppal jelezném
SÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP :),
meg hogy én irigykedek rá, illetve, jó trollkodást kívánt.
Szerintem nem kellene foglalkoznod vele,mert ahogy az előttem szóló is írta,úgyis abbahagyja majd,ha megunja! Viszont ha zavar,akkor egy dolgot azért ne felejts el! Ha úgy küldi az e-mail-eket,hogy zaklat vele,akkor akár fel is jelentheted...
/Ez csak az én véleményem,de a döntés,a te kezedben! :)) /
Nem, nem veszem zaklatásnak, csak ha tényleg 11 éves lennék, mint amire a kis srác tippelt, akkor most nem érezném magam valami jól!
Szerintetek mindenkivel ezt csinálja, aki nem az ő véleményén van?
Nem, nah most megyek csapom ki a piros marlbimat, és még a stílus kedvéért elő ásom a zippomat is, ennyi, bárcsak most rádfújhatnám a füstöt, pedig annyiszor leírtam már hogy kultúr bagós vagyok, különösen nők közelében nem cigizek, mert tudom hogy nem szeretik.
Ezt a választ te írtad.
A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-14 18:26
Mialapján állapítod meg, hogy egy kis srác vagyok?
blisválasz válasza:
Véleményem szerint, utolsó válaszolónk csak azért nem dohányzik nők előtt mert: Bármelyik taknyán tenyerelné a kissrácot, ha meglátná pöfékelni. :) Gratuláűlok, rohadt értelmes vagy.
Na, ki mi alapján jött rá, hogy csak egy kissrác?
Nekem nem volt nehéz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!