Szép vagyok (meztelen képpel lent! )?
Hány pasit tudok megfogni így ?
Mostanában nagyon sok kapcsim volt és könnyedén szedek fel mindenkit, érdekelne, hogy ezek mennyire a belső tulajdonságaimból fakadnak, vagy csak testiség lenne az egész ? Adjatok tanácsot.
Nagyon szégyenlős vagyok ezért nem a képemet tettem ki, hanem lerajzoltam magamat viszont meztelenül. Azért van ökölbe szoríatva a kezem, mert nagyonizgulok tetszik-e amit láttok.
18/l.
Ez biztos nem egy igazi fénykép?..... :D
Tegnap mintha láttalak volna a Minimaxon csak felöltözve....
Hahaha Én egy mellbimbó-rózsaszín rúzst ajánlanék még. xD
Látom nem evilági vagy - nincs köldököd.
De a haj és a mell egész emberi.
Esetleg nem K.Sz. a monogramod? :D:D
Jaj kedves Rózsika néni!
Miért tetszett a fogmosópohárral ártalmatlanítani az őröket?Hát nem voltak ők mindig nagyon-nagyon kedvesek Magácskához,kis kezit csókolom?:(
Igazából nem akkor vettük észre az eltűnését,mikor sugárzó szépsége árammal átitatott kerítésen való átillanásával(már nő a dudor mellkaskája jobb oldalán) sötétség borult az intézetre,hanem amikor a főorvos úr kereste a piros körömreszelőjéhez illő bugyogóját...
Hát szabad ilyet csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!