Van kérdése hölgyem/uram?
a macska egy elmebeteg dilettáns állat annak az abberált fajankónak. és te magad irtad hpgy pillangókéssel járkálsz mert félsz a pedomacifajtáktól és kissé sok időt töltesz gyk-n.. az baj , vágod?
.. most elég sokat vagyok itt mert nem tanulok mert meguntam hogy matekfiz duplahalálkombókedvenctárgyaimból csak házi van és nem akarok mást tanulni
.
nem voltam háborúban de egyszer eltalált egy szekrény:) :/// és nagyon fájt pláne hogy csak 5 éves voltam akkor, de hát Istenem , akkor még nem tudtam asztal mellett ülni mert állandóan becsúsztam alá., ... ennyit erről
.
.
.
a főnököd én vagyok/17 ,szégyenletes filyatal/ , az akiről azt hiszed, hogy a főnököd .. az a szomszédbéla :D:D
.
.
matekos példa az igen, az tetszik nagyon tetszik :D:D de már kaptál egy választ ti nagyobb kockák vagytok mint én :D:D
A pillangókést ki hozta fel, már ne is haragudj?
A macskás kérdés sajnálom, hogy nem tetszett, sokaknak mosolygós pillanatot okoztam vele.
Sok időt? Én? Itt? Mostanában alig írok, ezért csúszok lefele a toplistán.
Akkor lesz még egy kérdésem, uram. Miért állítasz hülyeségeket?
ááájjj jjjj
MI BAJOD VAN ? :/
Nekem erre a kérdésre válaszolj!
Ha IV. Béla 10 év alatt 45 törvényt hozott, akkor 20 év alatt 38 törvényt hányadik Béla hozott? :D
a válasz:
C(u;v)
P(x;y)
--> (x-u)^2 + (y-v)^2 =r^2
egészségedre, béla. :D
te utánamolvastál ?? XD
URAM URAm a k..va életbe már!! DRÁGÁM!
nem vagyok a drágája !
nem az apád f--szát, te csak ilyen b..i lehetsz!!
:D::D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!