Harry Potter vagyok, van mondandod?
Figyelt kérdés
Lökjed haver!2011. febr. 10. 20:45
21/40 anonim válasza:
Hé Harry, lenne egy kérdésem.
Nem idegesít, hogy amikor bemutatkozol egy idegen varázslónak, az mindig egyből a homlokodon lévő sebhelyet kezdi egyből vizslatni?
22/40 a_maestro_főnök válasza:
tudod a varázslóéknál ugy van hogy arcon csapják egymást köszönés helyett aztán csak utána nézik meg hogy ki az akit arconvágtak. nem lepődnek meg , mert azt hiszik nagyoon erősek voltak :D::D
23/40 anonim válasza:
'-.-
Ó Harry, hogy te mekkora egy béna gyökér vagy! 7 vaskos könyv sem volt elég hogy megdögöljél végre?!
Bezzeg ha Stephen King bácsi vett volna a szárnyai alá...
24/40 anonim válasza:
Ma osz. társam egy krétát ,,összemorzsolt" és por lett belőle azt belesöpörte a kezébe és elfújta és olyan varázslatos Harry Potter hangulatot árasztott, de olyan vicces volt. :D
25/40 anonim válasza:
Amúgy meg Dj Dumbledore mindörökké!
26/40 A kérdező kommentje:
Próbáltam Stephen King-nél is leszerződni, de ő már a Titkok Kamrájában kinyírt volna.
2011. febr. 22. 21:37
27/40 A kérdező kommentje:
Amúgy ja, bosszant, hogy mindenki engem bámul. MJ mintára nekem cserélhető lett a homlokom.
2011. febr. 22. 21:40
28/40 anonim válasza:
Varázsolj nekem és a családomnak boldog életet, sikereket, egészséget!
Köszi :)
30/40 anonim válasza:
Én Dzsinghiszkán,mit mondjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!