Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kinek az érvei jobbak? (lent)

Kinek az érvei jobbak? (lent)

Figyelt kérdés

Na szóval kinek az érvei jobbak, vagy ti kinek adnátok igazat inkább?? csak az egyiket választhatjátok!(meg azt is kérém hogy a helyesírást NE vegyétek figyelembe) Köszii :D :

X üzenete:

... amugy te honnan ismered a ...-ot?? nincsenek barátaid hogy másokét kell elvenni//bejelölnii nem is ismered azt nem hagysz békén senkit -.-""pff és akkor ki a szánalmass -.-""

Y üzenete:

ömm és tééged ki a fsz kérdezett hmm?

Honnan ismized a ...-t? wagy a ...-t? szal erről wan szó... és mi az hogy nem hagyok békén senkit? Édesem majd ha azt mondja hogy töröljem ki akkor kitörlöm, de majd persze te fogod megmondani hogy mit csináljak... Azt a ...-ot azt kitöröltem hogy örüljön a szád ,, -.-"

X üzenete:

jajj ... de én nem letámadookvalakit hogy bejelölöm, a ...-ot meg már mióta ismereem tudod emlékszel amikor hazudoztáál és a ... meg te mondtad hogy bejelölhetem mert én nem vok bunkó és direkt megkérdeztem ... -.-"" figyelj gondolkozni is kéne ám szerited hogy mondja meg neked ha azt se tudja ki vagy fhúú... gyere vissza a suliba .... majd ott megkapod ,,édesem " -.-"" aztáán lehet félnii ,,édesem" -.-"" SZÁNALMAS VAGY ... komolyan mondom a hugod értelmesebb nálaad -.-"

Y üzenete:

Juj te aztán kibszott menő vagy ezzel a "szánalmas vagy" dumáddal, csak vennéd észre magadat édes... Csak tudod nem beszélem tele a hugod fejét minden szrokkal, azt amikor megkérdem hogy igaz-e akkor letagadod... meg a ...-nál is az ÖSSZESET letagadtad csillagvirág, szal ki hazudozik... De am qvára kíwáncsíí wagyok hogy én mit "hazudoztam". Jujj és én rohadtul beszrok tőled meg ettől a szr dumádtól. Majd akkor nyíljon ki a csipád édes szívem ha CSAK mi ketten vagyunk mert hogy ez alatt az idő alatt teledumáltad a ... fejét is az is biztos. Száljál le földre -.-""

X üzenete:

Azta fhúú de kinyíílt a szád majd holnaap meglátjuk...ygere ki a hóra majd ott lejátszuk....amugy meg kezdjük ott a patihoz egy szót nem szoltam mert nem is volt iskollába ... jah és majd akkor lejátszuk ketten n egyedül is tudok menni .... nem ugy mint egyesek ...aztá majd kiváncsi leszek holnap nagy lesz e a szád ...-.- majd tesiin ne csodálkozz ha estlegg valamii történne veled ...

nem tom kihívogatta be anyucit a ...-hoz én egyszer sem hívtam be csak mondtam... de nem hívtam be -.-""

Y üzenete:

igen, behívtam, de hányadikban is?? de én legalább nem kezdek el sírni ha valaki azt mondja rám h pcsa... Meg am valaki áhh hagyjuk...

Meg aztiszed hogy divatos vagy meg ilyenek... csakmeert attól hogy "jók" a ruháid meg csőgatyában jársz, még nemvagy divatos... mert ilyen szar 11 éves kis izéknek NEM gyártanak az új divat szerint pólót elmondom neked, majd akkor leszel divatos amikor 50-100 ezer ft-s pólókat veszel maggadnak, amiket a legújjabb divattervezők csinálnak, és nem a keresztanyu meg a barátnő mega nagyi veszi neked. mert annyira 16 évesnek hiszed magad -.-"

nah aza lényeg h UTÁLLAK MINT A SZART ez így is marad aztán pofázhatsz a levegőnek ...

----------------------------------------------------------

Nekem is úgy küldték hogy dönrsem el xD

2011. febr. 10. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindekettőnek átlagon aluli az IQ-ja. Furcsa, hogy az emberek mostanában mennyire sokat adnak a divatra, és nem érdekli őket a minőség. Jóllehet, az én ruháim nem olyan divatosak, mégis amikor a trendi emberek vacognak télen, elengedek egy mosolyt. Nem tudom mire vágnak fel, és nem értem miért kell erőszakkal fenyegetni a másikat, miközben nem hiszem hogy az nálkül ne lehetne megoldani. Ha utálják egymást, ne gondoljanak egymásra, ennyi. Nem kell elmondani mindennek, mert bár most rossz a viszonyuk, ki tudja mi lesz 5 év múlva, amikor a sok gúnyolódás sebei már túl mélyek lesznek. Ha hagynák egymást, akár barátok is lehetnének, de ha mégsem, akkor is legyen már annyi becsület bennük, hogy nem veszítik el az eszüket ennyitől.
2011. febr. 10. 12:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyezek az első kommentelővel...

Atól az ember még nem lesz divatos, hogy XY ezres pólókat hord... Látszik az egész dolgon, hogy 11 évesek... Verekedni, meg veszekedni azon, hogy ki kit jelölt be?! Te jóóó éég... A divathajcihős dolog, meg szerintem, nem 11 éveseknek lett kitalálva... Nem értem minek még kislány létükre divatozni...O.o"

Nem nagy cucc 16 évesnek lenni... De azt látom hogy mind a ketten annak hihetik magukat... Szerintem itt senkinek sisncs igaza, mivel azon, hogy egymást sz@rozzátok, még nem derül ki semmi... Az egész csak üres fenyegetőzések sora, a storyból még nem derült ki semmi... Látszik, hogy X és Y még kislányok, nem is kellene közösségi oldalakra felmenniük, ha ilyen badarságon kapnak össze. -.-""

2011. febr. 10. 15:33
 3/6 A kérdező kommentje:

igazatok van... xD de ha választani kéne akkor is az Y mellé tenném le a voksomat... Mégis normálisabban gondolkodik mint a másik... az X 11 éves az Y 12,5 szal még kislányok.

Mert háát, azzal hogy fenyegetőzöl hogy "megverlek" meg "kinnt lejátszuk" az azért kicsit tényleg gyerekes... :DD

2011. febr. 10. 16:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Az összes eddigi válaszolóval kell egyet értenem... Már a 11 évesek is így viselkednek... Egyszer valaki jól pofántörli őket...
2011. febr. 10. 17:33
 5/6 anonim ***** válasza:
öhöm ez egy kicsit rosszul esett előző...10 vagyok na mind1 milyen csúnyán beszélnek már O_o ...
2011. febr. 17. 20:32
 6/6 A kérdező kommentje:
De persze vannak kivételek :)
2011. febr. 21. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!