A Shrek 2-ben mikor szamár táltosparipává változik sárkányból mi lesz?
Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 13:56
3/22 anonim válasza:
semmi, mivel nem ivott a varazsitalbol.
4/22 anonim válasza:
de a varázsital a párjára is hat, szóval shrek is megitta, és fiona is átváltozott, szamár is megitta, sárkánynak is át kellett VOLNA változnia, és hogy mivé, az a mai napig is rejtély :)
5/22 anonim válasza:
Karcsú sárkány nagy melekkel;)
6/22 anonim válasza:
Egy szexi kis gyikocska?.. esetleg krokodil, de az aranyos fajta, picike... :) jobb nem jut eszembe :)
7/22 anonim válasza:
én a technikai kérdéseknál már ott elakadtam, hogy miként csinált a szamár a sárkánynak kölyköt... (felállványozta???)
8/22 anonim válasza:
Hiába álványozza fel a nemiszerv mérete még mindíg probléma...:D
A sárkány edíg szintén táltosparipává változott mivel Shrekből is ember lett pedíg lehetett volna bármilyen más, szép lény...és Fióna is ugyanígy vagyis a varázsital egyfajta lényt változtat a párból...:D
Egy szép vörös paripa lett!:P
9/22 anonim válasza:
hu, akkor en figyelmetlenul neztem. fionanak nem az apja adta be a cuccot? vagy akkor o mit akart becsempeszni neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!