Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan borotválkozik Bear Grylls?

Hogyan borotválkozik Bear Grylls?

Figyelt kérdés
Mivel egy hetes kalandokra megy, de soha nincs szakálla még a végén sem, ezért mindig érdekelt, vajon hogy borotválkozik mondjuk alaszkában, vagy a szaharában? Pld -30-ban a stáb forral neki vizet, aztán lehúzzák neki, esetleg még a habbal is bepaskolják, vagy viszik a villanyborotvát feltöltve, amivel minden nap lecsapja? Esetleg igazi túlélőként a késsel borotválkozik? :-) Este biztos szólnak neki éjfél körül, hogy Bear gyere ki a jégbarlangból borotválkozni, mert csupa szőr vagy, mit fognak szólni a nézők mikor reggel mész tovább a jégmezőkön? Vagy, hogy van ez? :-)
2011. febr. 8. 12:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a rambókésével borotválkozik :) Nagyon kemény az a kés, mindent elvág :)
2011. febr. 8. 12:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a kamera mőgőtt ott egy luxus szinten felszerelt tábor és egy helikopter.
2011. febr. 8. 12:20
 3/10 anonim ***** válasza:
sehogy
2011. febr. 8. 12:22
 4/10 anonim ***** válasza:

szerintem se úgyvan a dolog ahogy tűnik, kintalvás, no kaja stb...

de ettől függetlenül még rohadtjó:D

2011. febr. 8. 13:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Láttam neten olyat h megy át a nagy folyón, mellette 50 méterre meg ott egy híd

meg olyan is volt h mászott át a hasadékon és kicsit távolabb meg sima talaj volt ahol még egy kisbaba is átkúszott volna

de azért bírom a műsort :)

2011. febr. 8. 19:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Annyi sza*rt megeszik hogy kihullott neki az arcszőrzete.
2011. febr. 8. 20:44
 7/10 bamboochatheone ***** válasza:
Ha figyeltetek a műsor elején elmondják hogy Bear túlélési TECHNIKÁKAT mutat be nem pedig TÚLÉLÉSI TÖRTÉNETEKET. Nem egy ember életét mentette már meg azzal hogy csinálja ezt a műsort. És ha valakit tisztelni lehet az Bear Grylls hiszen elég elolvasni a Wikipédiás cikket róla és máris kiderül hogy igenis megküzdött az elismerésért. Vannak más túlélő műsorok pl a Survival Man aki magának megy ki repülővel a helyszínre meg visz sátrat meg ennivalót. Egyáltalán nem Puruttya Bear Grylls-es szemben.:D
2011. febr. 8. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:
nagyon szőrős,ez csak fűnyíróval menne.
2011. febr. 9. 17:24
 9/10 anonim ***** válasza:

22:22

Azért ne húzd fel magad XD

2011. febr. 9. 21:10
 10/10 anonim ***** válasza:
pont tegnap néztem és tök borostás volt:D
2011. febr. 12. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!