Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Akar valaki egy jót röhögni?

Akar valaki egy jót röhögni?

Figyelt kérdés
Egyik o.társam felelt órán és a tanár kérdezte tőle hogy ki volt az első költő.Erre az o.társam ezt felelte idézem:dzsannusz pannóniusz XD
2011. febr. 4. 15:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
szegény csajon itt röhög.és mivan ha ő hibázik? akkor meg kivan akadva??
2011. febr. 4. 17:33
 12/21 szamóca. ***** válasza:
azér jol beoltotta mindenki XDDD
2011. febr. 4. 17:41
 13/21 anonim ***** válasza:
az első kőltő nem én voltam az biztos
2011. febr. 4. 18:05
 14/21 anonim ***** válasza:
szánalmas hogy te ezen röhögsz...képzeld neked milyen jól esne hasonló helyzetben
2011. febr. 4. 22:41
 15/21 anonim ***** válasza:
jó hogy leoltjuk mivel ez nem vicces.és mivan hogyha ő egyszer diktafon helyett azt mondaná h diktotafon?? akkor nem csodálnám ha mindenki röhögne rajta..
2011. febr. 5. 09:54
 16/21 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Ez kb. a "vettem egy motrot" meg "félek a repüllőtől" kategória.
2011. febr. 5. 13:29
 17/21 A kérdező kommentje:
Istenem de nagy cucc.Nem is ismeritek és én nyílvánosan nem röhögöm ki mert az tényleg elég pofátlanság és erkölcstelen de itt senki se ismeri.Csak magamban kuncogtam és tényleg senki előtt nem égettem se cikiztem ezzel megesik az ilyen sőt nekem is volt hasonló.De nem azért nevetem mert mekkora égő alak meg jaj de hanem amit mondott.Látszik a humor kategóriában sok lúzer faalak van.pff ez van.És amúgy én vagyok a tuskó holott valamékőtök anyázik a másiknak a tényleg elkörcstelen alakoknak?:O
2011. febr. 5. 21:39
 18/21 szamóca. ***** válasza:

ha nem tudsz veszteni húzd meg magad, hátha nem lesz rá alkalmad. lásd be, legyőztünk. luzer vagy, kiröhögtünk, jobban mint te a szegény lányt. ő nem tehet róla, de te nem születésedtől vagy bunkó.

és sokkal szimpatikusabb ha ilynekor befogod a szád, esetleg bevallod hogy olyan nincs hogy mindneki hülye csak te vagy helikopter =)

2011. febr. 5. 21:42
 19/21 A kérdező kommentje:
Istenem.Ez most humor kategória vagy ombudsman?
2011. febr. 6. 10:27
 20/21 szamóca. ***** válasza:

a humor, és röhögtünk is. rajtad =)

mellesleg attól hogy valamit ide írsz még nem lesz vicces.

ne égesd tovább magad.

2011. febr. 6. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!