Böiler kérdése:
Mit gondoltok erről a képről, illetve irányzatról?
Figyelt kérdés
Tudom nem fogjátok elhinni, de én készítettem. Semmimásra nem volt szükségem, csak hatalmas kreativitásra. Egy barátom azt mondta, hogy ha feleannyira tudnék gitározni, mint ilyen képeket alkotni, akkor én lennék a fehér Jimi. :)
2011. jan. 30. 16:45
1/17 anonim válasza:
Művészi. De alul az a babakakizöld, az az út, vagy mi?
3/17 A kérdező kommentje:
16.51, tudod, ezt neked kell eldöntened. Ez a kép elősegíti az agynak használatának megtanulását. És nem mellesleg mindenkiszámára más üzenetet közvetít.
2011. jan. 30. 16:54
5/17 anonim válasza:
MEGTALÁLTUK DA VINCHI ELVESZETT UTÓDJÁT!!! :O
6/17 A kérdező kommentje:
Kezdem elbízni magamat. :) Tudjátok, a hosszú alkotási folyamatnál nem arra törekedtem, hogy szép legyen, hanem arra a mély, filozófia tartalomra, amit sugallni szerettem volna. :) Tudjátok, hogy milyen csodás érzés, hogy elismerik a munkámat? :) Köszönöm!
2011. jan. 30. 17:07
7/17 anonim válasza:
számíts rá h a Louvre hamarosan hív..
könyörögni fognak a képért:P
8/17 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó lenne. :) Nem is mertem ekkora sikerről még csak álmodni sem. :D
2011. jan. 30. 17:10
9/17 Ikszdé xD válasza:
Windows 7-esed van áruld el és egy vagyonért veszem meg a remekművedet! :D
*Apuuu, igaz majd fizeted a hercegnő kislányodnak ezt a fennséges képet? * xDD
10/17 A kérdező kommentje:
Elárulom. Megveszed? :D
2011. jan. 30. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!