Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Balázs! Tudod mért lettem Vodás?

Balázs! Tudod mért lettem Vodás?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 15:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Hát te is elfogyasztottál? :(( És tuti finom voltam? Félek, hogy elsóztak, mások mondták már azt is, hogy csípős voltam. :(

Heh, képzeld már el, egy tányér borsófőzeléknek karjai nőttek, és számítógépezik. O__o Tök ijesztő.

Félek magamtól.

2011. jan. 30. 23:00
 12/26 A kérdező kommentje:
Igen :/ Nagy baj? :O Mert akkor kihányhatlak még ha gondolod :/ Ne ijesztgess... elég volt nekem a péntek este is, nem kell mégegyszer villanynál aludnom :/
2011. jan. 31. 19:02
 13/26 anonim ***** válasza:

Miért, mi volt péntek este? :D

Nem baj, drágám, nem kell kihánynod, megengedem, hogy megeméssz. Kevés embernek adatik ez meg, hogy ezt kimondja, kiválasztottnak érzem magam.

Janiiiiii ♥

2011. jan. 31. 19:10
 14/26 A kérdező kommentje:

Hát tudod az a csaj, amikor megpróbáltuk kivenni az üdítőt a gépből, és szal az a csaj meg kérdezte: ,,kéritek" na az, adott egy horror videót, megnéztem, hát persze hogy egész éjjel az járt az eszembe, egyedül voltam otthon, mozogni sem mertem, folyton hátrafelé néztem XD

Rendben, már a szennyvízcsatornában lehetsz :/ :D de majd én kiszabadítalak onnan!

Bazsíííí♥♥♥♥♥♥♥♥

2011. febr. 1. 13:38
 15/26 nemmmondommeeeg ***** válasza:
Mert itt még mindig karácsony van.:D
2011. febr. 2. 15:58
 16/26 anonim ***** válasza:
azéért meeert..mertmértis? XDDDDDDDDDDDDDDDDDD köszönj szépen napiszar xdd
2011. febr. 2. 18:39
 17/26 anonim ***** válasza:

Jaj szegénykém. :(

:D

Ne hagyj elveszni a csatorna aligátorainak gyomrában. :(

Janiiii segíííts... :(( ♥

2011. febr. 2. 19:22
 18/26 A kérdező kommentje:

Pont a még mindig karácsony volt az eszemben.

Mert.

Bazsíímmm ♥♥♥ Nem hagylak elveszni, megvagy még? :'O Már felhívtam a szippantósokat. Minden rendben lesz meglátod, vigyázok rád ♥♥♥ ♥♥♥Bazsímm♥♥

2011. febr. 2. 20:06
 19/26 anonim ***** válasza:

Janiiiiiim, ha kiszabadítasz innen, megkövetelem, hogy lehessen itt is melegek közötti házasság, és hozzád megyek feleségül. :'( XD

Még nincsenek itt, már úgy érzem, hiába várok, lassan végem, és nem láthatom többé a kopasz fejedet, kicsi Janiiii ♥♥♥

2011. febr. 2. 20:09
 20/26 A kérdező kommentje:

Balázs: Éppen most értek ide, nemsokára felhúznak, ne aggódjál, és itt szorítok a gödör mellett! Már be is jöttek a kapun! És ne izguljál, lehet melegek közötti házasság ♥♥♥♥ Hallgattam magunkat ma reggel a rádióban. Olyan szépek voltunk együtt :'( XD Imádlak, minden rendben lesz, ügyik leszünk! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Bazsííímmm♥♥

2011. febr. 3. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!