Mi a különbség a mikulás és a zsidó között?
Figyelt kérdés
Aki ismeri a viccet, légyszi ne írja le a poént.2011. jan. 26. 19:30
11/20 anonim válasza:
Ebbe most mi a poén ? -.- Az hogy elégetik a zsidót és ugy megy ki a kemenyen ?? Mert ha igen akkor rohadtul nemvicces, mert gagyi
12/20 A kérdező kommentje:
igen az a vicc. Ha nem tetszik nem kell írni. Amugy max. Azért nem vicces, mert ez sajn komolyan megtörtént. Na de job mint a többi idóta vicc.
2011. jan. 27. 15:03
13/20 DancerShadow válasza:
nekem pedig elegem van azokbol akik tele szemetelik a humor kategoriát -.-(nem a kérdezöre gondoltam)
14/20 DancerShadow válasza:
ohh nem olvastam el az összes kommentet.szóval inkább mégis gondoltam a kérdezöre is:D
16/20 anonim válasza:
Odabasz!!!!Tudsz még ilyen náci vicceket???
XD
17/20 anonim válasza:
dancershadow!
te is csak teleszemeteled a kategoriát!
és szerintem ez sokkal viccesebb ez a kérdés mint bármi amit te írtál!bocs de ez az igazság!
18/20 A kérdező kommentje:
Még egy: Mikor lett Hitler öngyilkos?
-Amikor megkapta a gázszámlát!
2011. jan. 29. 11:47
19/20 anonim válasza:
Óóóó én egy csomó ilyen viccet tudok...
A kedvencem az amikor Hitler kiáll a zsidók elé és azt mondja:
-Holnap disznóvágás lesz!
A zsidók ujjonganak, örvendenek. Erre Hitler:
-Kuss disznók!
Amúgy te táncoló árnyék (ejtsd denszőr sedou) ha nem tetszik ez a humor kategória, akkor csinálj magadnak egyet amelyiken minden vicc tetszik.
20/20 A kérdező kommentje:
Zsidók éneklik:Life is Life!
Jön Hitler:-Na,na,na,na,na!
2011. jan. 29. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!