Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Engem érdekelne, hogy mik...

ManyMen90 kérdése:

Engem érdekelne, hogy mik ezek reptoidok? Tényleg lécci írjatok gyorsan

Figyelt kérdés
Érdekelne engem,hogy mik ezek a reptoidok?Van valami bizonyíték a létezésükre akár írásos vagy képi?Hogyan köthető össze ez a világvégével?
2011. jan. 24. 16:32
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 01-25 14:44

"Azért nem igáznak le minket, mert jelenleg mi termeljük ki nekik a nyersanyagokat.

amit ők szeretettel felhasználnak, és fosszák ki a bolygónkat, milyen jó nekik, hogy ingyen élőek.. "

Tényleg? És az a temérdek áru, amit évről évre termelnek az honnan a ...... van? Nem érzed, hogy a magyarázatod nem helytálló?! És különben is állítólag több bolygót uralnak, akkor meg minek kell innen erőforrás? Ha több bolygó irányítására képesek, akkor jócskán megvan a technológiájuk, hogy az űrből - aszteroidákból - bányásszanak. Ott sokkal több nyersanyag és erőforrás van, mint egy ki...ott bolygón. Azt már meg sem merem kérdezni, hogy rabszolga minek egy ilyen fejlett fajnak? Hiszen ennyi erővel robotokat is dolgoztathatnak!

Ez az egész egy nagy baromság!!!!

2011. jan. 30. 14:47
 22/23 anonim ***** válasza:

az hát

de miért laknak a föld alatt. árpád azt mondta

2011. febr. 4. 12:13
 23/23 A kérdező kommentje:
milyen árpád?
2011. márc. 20. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!