Megvan a terv! Ellenvetés? Justin Biebernek és SP-nek befellegzett
Na...kieszeltem ördögi agyammal egy tervet. Kell hozzá Lopez, Saten, borso, hidrogén peroxid és kuuurvasok mész. Az a terv, a Nasa ma este indít egy gépet iránba atombombákkal a fedélzetén. Megállítjuk a kilövést és felrohanunk a fedélzetre, majd belevezetjük SP házába, de előtte kiugrunk belőle. Sp kilőve.
Bieber kicsit nehezebb lesz. Ma este jelenése van Hollywood-ban. Ide kelleni fog kénsav...marhasok. Egy tűzoltókocsit átalakítunk arra, hogy állja a kénsav kémhatását. Ha ez megvan lefröcsköljük, de mivel bieber egy sárkány, nemfog meghalni, csak legyengül. Ekkor elhozzátok hozzám. Itt DNS replikációt hajtunk végre rajta és szignál transzdukciós jelekkel átalakítjuk a sejtosztódás folyamatát majd a proteineket szubszturáljuk és adenilát-cikláz enzimmé alakítjuk. Ha ezzel megvagyunk akkor márcsak bioszintetikus reakciót kell létrehoznunk nála ami egyszerű. Kell hozzá egy ARC reaktor, ezt Saten fogja megszerezni. Aztán ha megvan akkor az agyába lévő 3 foszfátcsoportot pentózrész5-ös szénatomjához kapcsoljuk ennek hatására ribóz cukor jön létre. Márcsak az agyi riboszómáját kell megkeresni és hyperlipoproteinaemia-nak kell alávetni amit citoszkeleton, endoszimbionta felhasználásával lehet megcsinálni. A műtét végén 100mg ativan intramuszkulárisan és máris Elkészült Justin Bieber, aki mindíg azt fogja hajtogatni hogy meleg vagyok, ne és persze kicsit meg is hal. Ha a tüönetei nem múlnának el akkor pancuronium-bromidot vagy tubocurarin-kloridot lehet neki beadni
A kockázatokról és mellékhatásokról, kérdezze meg idösannyát hogy mért szülte őt meg.
Ez nagyon aranyos:D
én is beszálltam volna, de már túl késő..
legkozelebbi akcióba beszállok..:D
mondjuk Fluor?:D a régi számai már megvannak olyat már nem csinál tehát hajrá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!