Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Megvan a terv! Ellenvetés?...

Megvan a terv! Ellenvetés? Justin Biebernek és SP-nek befellegzett

Figyelt kérdés

Na...kieszeltem ördögi agyammal egy tervet. Kell hozzá Lopez, Saten, borso, hidrogén peroxid és kuuurvasok mész. Az a terv, a Nasa ma este indít egy gépet iránba atombombákkal a fedélzetén. Megállítjuk a kilövést és felrohanunk a fedélzetre, majd belevezetjük SP házába, de előtte kiugrunk belőle. Sp kilőve.

Bieber kicsit nehezebb lesz. Ma este jelenése van Hollywood-ban. Ide kelleni fog kénsav...marhasok. Egy tűzoltókocsit átalakítunk arra, hogy állja a kénsav kémhatását. Ha ez megvan lefröcsköljük, de mivel bieber egy sárkány, nemfog meghalni, csak legyengül. Ekkor elhozzátok hozzám. Itt DNS replikációt hajtunk végre rajta és szignál transzdukciós jelekkel átalakítjuk a sejtosztódás folyamatát majd a proteineket szubszturáljuk és adenilát-cikláz enzimmé alakítjuk. Ha ezzel megvagyunk akkor márcsak bioszintetikus reakciót kell létrehoznunk nála ami egyszerű. Kell hozzá egy ARC reaktor, ezt Saten fogja megszerezni. Aztán ha megvan akkor az agyába lévő 3 foszfátcsoportot pentózrész5-ös szénatomjához kapcsoljuk ennek hatására ribóz cukor jön létre. Márcsak az agyi riboszómáját kell megkeresni és hyperlipoproteinaemia-nak kell alávetni amit citoszkeleton, endoszimbionta felhasználásával lehet megcsinálni. A műtét végén 100mg ativan intramuszkulárisan és máris Elkészült Justin Bieber, aki mindíg azt fogja hajtogatni hogy meleg vagyok, ne és persze kicsit meg is hal. Ha a tüönetei nem múlnának el akkor pancuronium-bromidot vagy tubocurarin-kloridot lehet neki beadni

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérdezze meg idösannyát hogy mért szülte őt meg.

2011. jan. 20. 13:44
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Na jó, én már most készen állok.

[link]

A stabilizátor: [link]

És itt a jármű is: [link]

2011. jan. 22. 15:39
 32/40 A kérdező kommentje:

Rendben...FIGYELEM 1900-KOR AKCIÓ TALÁLKOZUNK A NASA-NÁL sok sikert mindenkinek. Énis készen állok.

[link]

[link]

Akinek még nem lenne világos ezzel megyünk a NASA-tól mindenhová

[link]

2011. jan. 22. 18:51
 33/40 A kérdező kommentje:
A nevünk?? Hmm milegyen...kérem a javaslatokat 8 PERC AZ INDULÁSIG A GÉPEN ELDÖNTJÜK MI LEGYEN A NEVÜNK
2011. jan. 22. 18:52
 34/40 anonim ***** válasza:
S.S.F. Special Strike Force
2011. jan. 22. 19:02
 35/40 anonim ***** válasza:
A repcsi meg OMFG! SR-71 Blackbird! Überf@sza!
2011. jan. 22. 19:06
 36/40 anonim ***** válasza:
Hackeltem a NASA rendszereket, kamerák, riasztók üzemképtelenek. És kérdező, szerintem mi ketten vagyunk, a többiek fosnak bele a dologba.
2011. jan. 22. 19:12
 37/40 A kérdező kommentje:
Na hozzátokmár biebert? SP házát láttam robbanni gonolom majd hozod xD
2011. jan. 22. 19:36
 38/40 anonim ***** válasza:
Tessék: [link]
2011. jan. 22. 20:35
 39/40 anonim ***** válasza:

Ez nagyon aranyos:D

én is beszálltam volna, de már túl késő..

legkozelebbi akcióba beszállok..:D

mondjuk Fluor?:D a régi számai már megvannak olyat már nem csinál tehát hajrá:D

2011. febr. 4. 08:45
 40/40 anonim válasza:
Te beteg vagy :D
2018. jún. 3. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!