Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Minek a suli?

Minek a suli?

Figyelt kérdés

Minek a suli?

Matek = mire wan a számológép?.

Magyar= beszélni tudok.

Fizika/ Kémia = belőlem úgyse lesz fizikus, kémikus meg duplán.

Biosz = állatokat fölismerem.

..................Angol/ Német = mire van a Google fordító meg a többi webfordító.

Torna = tudok járni, ha kell még futni is.

Föcii = észak, dél, kelet, nyugat.

Töri = tudom mi wolt tegnap.

2011. jan. 19. 13:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
legalább tudj pénzt számolni,azért kell a suli
2011. jan. 20. 06:43
 12/17 anonim válasza:
Azért jársz iskolába hogy ne j-vel írd a hülyét....
2011. febr. 27. 10:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Akárcsak valamelyik előttem szólónak, nekem is legszívesebben elpattanna valami az agyamban, úgy föl tudom húzni magam az ilyeneken. Komolyan, ez a mai fiatalság, hogy már arra se képesek, hogy megismerjék a saját múltjukat, hogy tudjanak összeadni számológép nélkül, hogy tudjanak helyesen írni, hogy tudják mi az a gravitáció, hogy tudják hogy működik a számítógép, ami előtt leélik az egész életüket, és végre megtanuljanak gondolkodni egy kicsit, ugyanis majd ha kikerülnek a nagybetűs ÉLET-be, akkor nem lesz senki aki kinyalja a seggüket, aki majd ellátja őket. Még csak 13 éves vagyok, és lehet hogy szidni fognak egy páran, hogy túl kicsi vagyok, nem értek ehhez, de én csak gondolkodok kicsit. Egyszerűen nem vagyok képes megérteni, hogy hogy lehet valaki ennyire felelőtlen. Aztán majd rinyálhat, hogy nincs senki aki eltartsa, és hajléktalanként éli le az egész hátralevő életét. Ja és nem érdekel, hogy ez a humor kategória, én valahogy nem tudom viccnek fölfogni az ilyen dolgokat. Bocs.
2011. ápr. 19. 22:46
 14/17 A kérdező kommentje:
itt mindenki olyan hülye ja és még én vagyok a barom, tik meg nem tudják elolvasni hogy "humor" kategóriába tatozik nagy okosok ha nem tetszik a menjetek tovább és menjetek a fenébe
2011. ápr. 20. 18:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Valami hasonló reakciót vártam. Viszont, ki kell hogy ábrándítsalak, ugyanis Te nem tudsz olvasni, ha észrevetted volna, említettem hogy nem érdekel hogy humor kategória, én ezzel nem tudok viccelődni, és ha ez nem tetszik, akkor menjél tanulni! Amúgy szerintem csak a magadfajta "embernek nem nevezhető teremtmények" viccelnek az ilyesmivel, na mindegy, csinálj amit akarsz, felőlem úgy b*szod el az életed, ahogy akarod...
2011. ápr. 20. 18:43
 16/17 anonim válasza:
Hahaha csak az a baj hogy nagyon nem vicces inkább ne írtad volna ide a vicces kis viccet-.-
2011. aug. 8. 19:06
 17/17 anonim válasza:
szerintem a kérdezőnek van igaza nem kell olyan halálosan venni!
2011. aug. 16. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!