Hogy volt merszed? Mi testvíírek vagyunk azt megmerted csinálni?
2-3 cigónál még odaállok egyedül, persze, ha nincs kés vagy ilyesmi. Ebből általában az szokott lenni (mivel nagy a pofám), hogy szétvernek. Ha kés, vagy egyéb van náluk, akkor futás.
Ha mi is többen vagyunk, akkor viszont nem figyelünk ilyen apróságokra, mert haveroknál előszokott kerülni egy-egy vipera, gázpisztoly, boxer, ilyesmik. Olyankor nincs nagy pofájuk.
Egyszer volt, hogy télen mentem edzésre. Full feketében, kapucni, arcomat eltakaró sál/kendő, és az utcán állt pár roma. Úgy éreztem, hogy ezek belém fognak kötni, de arrébb álltak. :D Pedig azt hittem, hogy megint meg kell veretnem magamat. :D
17/F
Én bakancsban fehérfűzővel betürt hóterep nacival, frissen borotvált fejjel, ja és kendővel az arcomon metrózgattam....Tök jó volt hogy a leheltéren felszált egy brazil aztán a rémülten tovább is állt egyből!!!Ugyanígy haladtam el csoportok mellet is várva az áldozatra mert jó paszban voltam erre meg semmi...
Általában egy jó harapós pitbull mindig megteszi a dolgát!!!XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!