Honnan erednek a szőke nős viccek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 22:39
3/10 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, egy csomó értelmes szőke nő van, meg egy csomó barna, akiben semmi ész nincs... (igen, én is szőke vagyok)
4/10 szexiboj válasza:
Nem mindegy? A lényeg, hogy van. Lehetne barnákról is, akkor ők rinyálnának. Ha értelmesnek tartod magad, nem foglalkozol vele. Ennyi.
5/10 anonim válasza:
Ez onnan ered, hogy a szőkékre ragadt a 'hülyeség,' hogy amikor kezdtek előjönni Amerikában a modellek, azok tipikus szőkék voltak, akiket akárki fektethetett de eszük nem volt és innen ragadt a szőkeségre a szőke dolog.:)
6/10 Colix válasza:
lehet. amúgy én ismerek egy IQ hiányos szőkét:P
7/10 anonim válasza:
Kérem,ez kibeba@szott nagy diszkrimináció!!!
Kezdjük a viccet úgy,hogy A szőke!!!
Nem kell mindjár' a nőkre asszociálni!!! :P
9/10 anonim válasza:
A szőke nős viccek megtörtént esetek alapján kezdtek utat járni.
10/10 Colix válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, egy csomó értelmes szőke nő van, meg egy csomó barna, akiben semmi ész nincs... (igen, én is szőke vagyok)
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!