Ha 2012.10.20-án lesz a világvége, akkor hogyan?
Akkor lesz vlágvége amikor én mondom!
Múkodj!
1. Nem tudom, hol olvastad, de 2012-12-21 a dátum.
2. A világvége-kifejezés elég nagy marhaság. Igen érdekes megközelítése a világnak az emberé, ugyanis az ember világa az a Föld! Azon kívül megnézném, mennyire életképes hosszútávon. A sok idióta bele sem gondol, hogy a Föld mint olyan kb. akkora a világegyetemnek, mint egy Hidrogén-atom a Földnek...vagy kisebb.
4. A 2012 c. filmben akkora bakik és túlkapások vannak, nem beszélve az összeegyeztethetetlen tényekkel, hogy az már nekem fájt. Pl. azt mondja: a neutrínók reakcióba lépnek más anyagokkal, mint pl. a Föld magjával. Na jah! Az emberek meg csak úgy sétálgatnak, mert azokat kikerüli...vagy az ember nem "anyag"-ból van? Sorolhatnám.
5. A világvége nem feltétlenül totális apokalipszist jelent. Jelenthet pl. egy óriási változást az Földi élet alapjaiban vagy a civilizáció alapjaiban, stb.
6. A Bibliában - amit előttem írtak - marhára nincs szó arról, hogy Isten ne tudná mikor lesz.
Csak így nagy vonalakban, hogy tévedés ne essék. Aki nem néz ismeretterjesztő műsort, vagy olvas utána, az simán bekajálja ezeket a dumákat.
jujj :D
már alig várom :D akkor lesz a világvége partym :P
de eztmár naon régen mondtam :D
ki akar jönni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!