Észre vettétek, hogy ennek az oldalnak a "Gyatra kérdések" cím jobban megfelelne?
Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 15:19
4/13 anonim válasza:
részemről is ment a zöld kéz :D
5/13 A kérdező kommentje:
Én csak jó útra térítem a hitetlen kérdezőket...én egy apostol vagyok. Az Úr ezt a feladatot bízta rám.
2011. jan. 12. 15:55
8/13 DancerShadow válasza:
menj anyádba:D isten szereti a gyakorikérdések.hu-t.és most megfog büntetni mert hazudtál a nevébenis!!
9/13 anonim válasza:
Szerintem a humor kategóriának adhatnák ezt a nevet. Kis h.lyegyerekek unatkozásának az eredménye ezek a 'Pocsolyába léptem lehetek terhes' meg 'LOL?' kérdések... egyszerűen szánalmas.
10/13 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az szánalmas, hogy az UFO észlelések, a Reinkarnáció és karma meg a Parapszichológia almenübe olyanok írnak akik nem hisznek a földönkívüliekbe, a Valláshoz akil nem hisznek Istenben meg a Humorhoz az olyanok akiknek nincs humor érzékük.
2011. jan. 12. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!