Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Meséltek kiskori emlékeket?...

Meséltek kiskori emlékeket? Olyan is jó, amire nem emlékeztek, de a szüleitek mesélték el.

Figyelt kérdés
Nálam a kiskor 6 vagy 7 éves korig terjed, de ha van más, azt is írhatjátok!
2011. jan. 8. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Anyukám mesélte,hogy egyszer le estem a lépcsőről a járókámmal.:)
2011. jan. 8. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
kiskoromban a tictac cukorkát feldugdostam az orromba, anyukám pedig porszívóval akarta kiszedni, végülis vhogy sikerült neki lenyomkodnia:)
2011. jan. 8. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:
1-2 éves lehettem, még elég bizonytalanul mentem, úgyhogy sokszor estem, keltem, és az egyik ilyen eséskor a homlokomba beleállt egy kavics, de ezt anyu csak pár órával később vette észre, és akkor piszkálta ki, máig látszik a kavics nyoma.
2011. jan. 8. 16:36
 4/9 anonim ***** válasza:

hat lenne mit meselnem... h harom evesen halantekon harapott a nemetjuhasz kuytus(L) nyugodjon bekeben.;DDDD

am. meg haat... meselte anya h mindig a fejemre huztam a harisnyat, és ugy jatszottam..xd :)haat... most is kb ilyen vagyok csak kicsit magasabb valtozatban'

2011. jan. 8. 17:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Engem 1 évesen elütött az autó!
2011. jan. 8. 18:46
 6/9 A kérdező kommentje:
jaj! ezeken sokat nevettem! nekem is sok minden szóba jöhetne...... nekem pl az volt, hogy a polc az ágy szélétől picit kívülebb volt és én le akartam valamit szedni onnan....... ehhez felálltam az ágy szélére és belecsimpaszkodtam a polc szélébe.... valahogy megcsúsztam és ott himbálóztam pár percig, amíg anyukám észre nem vette..... nagyon vicces lehetett anyukám szemszögéből a látvány XD
2011. jan. 8. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
attünk valahol garnélát , kijött abból a prézli avgy miből, én meg elkezdtem sikítani, hogy KUKAAAC éés SEGÍTSÉG
2011. jan. 9. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:
össze-vissza rajzoltam a szüleim szobáját zsírkrétával..és beleestem a meszetes zsákba cigánykerekezés közben(amikor tanultam cigánykerekezni,rossz helyen próbálkoztam és beleestem a meszetes zsákba)
2011. jan. 9. 20:04
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem a kiskor 56 évig terjedt
2011. jan. 22. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!