Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Emberek, szartatok már be...

Emberek, szartatok már be úgy, hogy nem otthon tartózkodtok és nem is wc-n?

Figyelt kérdés

tehát esett már meg az, hogy be kullantottatok mert már nem bírtátok tovább tartani?

írjátok le a sztorikat kíváncsi vagyok kivel, hogy esett meg:D

2011. jan. 7. 14:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
én csak befostam álltalános 7.-ben.azt hittem csak fing lesz,de tévedtem...aztán hazaengedtek,rosszullétre hivatkoztam:-)
2011. jan. 7. 14:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

szét röhögtem magam

2011. jan. 7. 15:57
 3/11 A kérdező kommentje:
xDD az szép:)
2011. jan. 7. 16:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
én 0,3 évesen ugy beszartam hogy telelett a pelenka XD
2011. jan. 7. 18:17
 5/11 anonim ***** válasza:

én nyaraláskor (csak 5 éves voltam) este azzal a feltétellel mentem el aludni,előtte ihatok tejet,ittam is jó sokat,és este arra ébredtem,hogy a pizsamanadrágom a bokámtól a seggemig tele van "ürülékkel"

útólag visszagondolva vicces,de akk nem volt valami felemelő érzés :D

2011. jan. 7. 20:38
 6/11 A kérdező kommentje:
:D:D
2011. jan. 8. 01:28
 7/11 ŁoŁ ***** válasza:
100%
nekem nem volt vagy csak lehet nem tom róla de ezek naon jók x'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'Dx'D
2011. jan. 8. 11:41
 8/11 anonim ***** válasza:
én pl.beszartam mikor egy medvével találkoztam az erdőn,persze a gagyába,és a sztori az volt mikor TE MOSTAD KI.hahota.
2011. jan. 16. 16:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
én csak a küszöbig szartam be és onnan berugtam
2011. jan. 22. 18:26
 10/11 anonim válasza:
53%
Még általánosban volt egy barátnőm, akivel nagyon sokat fogadtunk. A fogadásokat mindig nyáron teljesítettük, mert akkor nálunk volt egy hónapig. A fogadások témái elég kemények voltak. Amikor hétre elmentek a szüleim, akkor csináltuk mindig a legdurvábbakat, ez is közéjük tartozik. A fogadás lényege az volt, hogy 3 napig odaláncol az ajtókerethez egy méretemben lévő férfi boxerben(megerősítettük alul felül a gumikat), nincs budi, csak kaja és pia amit reggel délben este kaptam. A 3. napon reggel pedig hashajtó és mindezt kamerára vettük. Hadd ne mondjam hogy mi történt a végén.
2017. ápr. 18. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!