Nem látta valaki a pénztárcámat véletlenül?
Figyelt kérdés
Mert vhol elhagytam2011. jan. 6. 16:23
1/13 anonim válasza:
elloptam MUHAHAHHAAA (gonosz kacaj)
2/13 anonim válasza:
(ha nem humor kategóriába írtad a kérdést a válaszom: mindenhol megkerested? megnézted? nem hagytál ki semmit? nézz át mégegyszer mindent!
(ha humor kategóriába írtad a kérdést a válaszom:
Elloptam!!! muhahahahahaha tegnap loptam el xD
4/13 anonim válasza:
Nem értem hogy van nálatok mikor én loptam el.
5/13 anonim válasza:
hát nehezen...msot vettem belőle egy medencét...meg pizzát:DD
6/13 anonim válasza:
Sárga volt és 5200 forint volt benne? Hát azt nem láttam.
8/13 szexiboj válasza:
Székely parasztbácsi telefonál a rádió kívánságműsorába:
- Találtam egy pénztárcát, benne van 30.000 forint, 500 dollár és 30.000 euró. - mondja a bácsika.
- Ez igen gratulálok, más nincs benne?
- De egy névjegykártya, valami Kovács. Na, ennek a Kovácsnak szeretnék küldeni egy számot.
9/13 ŁoŁ válasza:
szexiboj x'D de h ne offoljak ezért én találtam egyet két 54 ezres volt benne :D
10/13 anonim válasza:
szóval nem emlékszel?? Semmire? A tegnap esti bulira sem? Meg azokra a k.urvák.ra? Huh, ezt megúsztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!