A macskáknak fáj a szex?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 20:28
31/64 szamóca. válasza:
basszus
kipukkadt a rózsaszín lufi...
én mindig azthittem azért nyávognak ugy mert jo nekik, emlékszem még kiskoromba rászoltam nagyapámra hogy ahd dugjanak hát jo nekik...
böiler az egy dolog hogy felhuztad...de még le is szptad?:DD hát ezekután hozzádse megyek eleségül ehj:D
32/64 böiler válasza:
Nem én sz_ptam le. Esküszöm. :D Szóval még dumálhatunk róla. :D
33/64 szamóca. válasza:
namár nem is akarok macska lenni:D pedig aszittem jo életük van, sznob g*cik:D
34/64 anonim válasza:
aztán szamóca majd megtalál amikor épp a szomszéd macskáját bszod!!:O
megcsalod őt minden kóbor macskával!
35/64 böiler válasza:
Mint írtad, egy puszitól nem üvöltenél úgy, mint a cicák... Egy puszitól ők sem. ;)
36/64 szamóca. válasza:
előbb mosakodj meg szaros:DD megvanmég jános? szegény biztos agresszív ennyi gyermekkori stressz után:D
38/64 szamóca. válasza:
jah az milyen:D minden kóbor szrt hazahozol?!:DD
azabaj régi kikötésem vonatkozott arra hogy szerintem nem megcsalás ha saját neművel csinálod... erre nem számítottam, és nem tudom mit lépjek:D
39/64 anonim válasza:
csak kutyát vegyetek háziállítnakxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!