* Neked van titkos szerelmed?
LOL. :D Bocs. :D
Amúgy van. Régen járt egy hippialterrockerpunk leány a sulimban. (Edina) Amikor oda kerültem, akkor voltam kilencedikes. "Te vagy a legszebb lány!" :D A lényeg, hogy a volt barátnőmmel ne hozzál össze. :D
Hajrá édes fiam. :D
Amikor oda kerültem, akkor voltam kilencedikes.
Csodás. :D Szóval akkor ő volt végzős. (Amúgy amit elsőnek írtam, az is megállja a helyét. :D)
Van :D 2 is :D
egyiket Balázsnak, a másikot Gézának hívják :)
ha olyan mágikus vagy kitalálod te ^^
figyelj. ha összehozol azzal akire most gondolok, megkereslek és kivánságtől függően seggetcsókolok, leszoplak, kinyallak, akármi :D:DD:DD
a mult héten annyira belezugtam egy csajba,hogy minden percbe rá gondolok,s az a csattanó,hogy legalább 10 éve ismerem a csajt,haverok vagyunk,de most nem tudom mért nagyon megtetszett,két évvel idősebb.
19f
Kedves Szamóca!
Kérlek ne barmold már el a jószándékomat. Nagyon ritkán vagyok ilyen, de most megteszek mindent értetek.
neharagudj:(
én halál komolyan mondtam, de ha ezek nélkül is összehozol vele, hát örök hálám kergessen a sírba kisbaltával ^^
Ááááááááááá, hallod, mégsem Edinát "kérem".
Bernadett legyen. De a "szűkösebb" kiadás. :D
Köszi szépen! És mikorra lesz eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!