Ki bírja végighallgatni ezt a számot?
2011. jan. 4. 14:06
42/47 A kérdező kommentje:
De azért dislike több van mint like:P
2011. jan. 28. 07:45
43/47 anonim válasza:
hát én a 28. mp-nél abbahagytam... ám nem tudom, hogy ez most egy csaj vagy csávó vagy gyerek vagy mi akar lenni???
44/47 anonim válasza:
Fúh,én kb. 5 másodpercig se bírtam xD
És még mindig féleek :S
45/47 anonim válasza:
Szerinted ki lenne az a Hülye aki végighallgatná ezt a lányos számot?!(ez nem is szám csak nyavajgás)
46/47 anonim válasza:
"yo..ahhaaa.yoo...ahhaaa.yoo...ahhhhaaaa + nyikorgás/cincogás-nevezd, aminek akarod". Az igazság az, hogy végig tudom hallgatni, de nem teszem meg, mert az orvosom szerint károsítja a fület ez a fura nyikorgás...az agyról nem is beszélve.
47/47 anonim válasza:
Meghallgattam. Lepontozhattok, de jó hangja van. Csak nem fiúnak/pasinak/csávónak/ való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!