Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Akarod hogy kituntesselek...

Akarod hogy kituntesselek humorheroldnak?

Figyelt kérdés
meg kell kuzdjel erte, nagyon vicces kell legyel itt, akik a legnagyobb b*aromsagokat irjak , megkapjak a kituntetest !
2011. jan. 3. 16:51
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
jajistenem... -.-xd
2011. jan. 3. 16:56
 2/46 anonim ***** válasza:
haha.. :D
2011. jan. 3. 17:22
 3/46 anonim ***** válasza:

akkor leírom mai napomat:

Éjszaka 1kor keltem, mert csipogott a gép, hogy letöltötte a 16csajVS2szerencsés filmet. Aztán 8kor visszaaludtam, délben nagyban recskáztam, mikor anyám szólt, hogy ebéd. Az ebéd egy zsíros Orbitrágó volt, szokás szerint, amit jóizüen lenyeltem és mentem hajatmosni. Az 5centis vízben majdnem megfulladtam, de hálistennek jöttek a vízvezeték-szerelők. Később a szomszéd bicaját elloptam és elmentem a boltba, ahol vettem disznózsírt a palotapincsi kutyának. Aztán benéztem az állatkertbe, mert a nővérem barátjának a fiának a legjobb barátjának a nagyon nagybátyja ott dolgozik ürüléktakarítónak. Ott az egyik elefánt letépte az össz ruhámat és úgy kellett hazamennem. De útközben eltévedtem, ezért egy csöves mellé parkoltam, aki kölcsönadta a laptopját meg a wireless netjét és most is itt vagyok.

Sándor integess a gyakorikerdesek.hu-nak!

2011. jan. 3. 17:50
 4/46 ŁoŁ ***** válasza:
Oh YEAH! DE, jó napod volt. ;)
2011. jan. 3. 18:22
 5/46 DancerShadow ***** válasza:
Nabilius de buta vagy:Dhát minek nézel te tv-t?nem tudod hogy ha nincs ruhád akkor bekel szaladnod egy ruha boltba és paypass karóra segítségével kell fizetned:D
2011. jan. 3. 18:24
 6/46 anonim ***** válasza:
de nekünk niiiincs karóóóóóóraaa!!! Vekker jó lesz? Még a csövessel vagyok
2011. jan. 3. 18:25
 7/46 A kérdező kommentje:
hat eddig nincs jelolt erre a dijre, deh nah proba szerencse
2011. jan. 3. 19:27
 8/46 M@x ***** válasza:

Kikyke kikyke, téged csak KÉT dolog választ el a táncosi pályától téged.

A Bal lábad meg a jobb.

2011. jan. 3. 19:51
 9/46 anonim ***** válasza:

Szevasz! én vagyok Zetsu! Itachi véleménye a karácsonyról:

"Kiskarácsony, Nagykarácsony, sz.rrá tört a térdkalácsom..."

De hékás! Mi a gyepet műveltetek az ancúgommal? :@

2011. jan. 3. 19:53
 10/46 A kérdező kommentje:
max, nem csak a ket labon valaszt el a tancosi palyatol hanem az akartom is , utolso ez jo volt, alakulnak a dolgok
2011. jan. 3. 20:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!