AnonymusAnonymus kérdése:
Ki szeretné elmondani Babi néninek a vicces sztorijait? (=
Figyelt kérdés
Jöhetnek a ciki történetek is! Babi néni hallgat téged, mint a sír! (=2010. dec. 30. 18:24
1/8 anonim válasza:
láttam a Balatonon Kiszel Tündét :'(:S
3/8 A kérdező kommentje:
Úristen!!! :O
És milyen ruhában volt Tüncike?
2010. dec. 30. 18:40
4/8 A kérdező kommentje:
(Ha volt egyáltalán rajta vmi :T)
2010. dec. 30. 18:41
6/8 A kérdező kommentje:
Gyerekek! Dőljenek má' azok a sztorik!! -közben főzi a BAUXITlevest- xDD
2010. dec. 30. 19:21
7/8 anonim válasza:
Egyszer el akartam készíteni a bauxitlevest a te recepted szerint. Minden jó volt, de azért kicsit azt gondoltam, hogy mérgező meg minden, úgyhogy ellenségeimet összehívtam egy ebédre. Mindenki megkóstolta. 5ből 5en nagyon szarul érezte magát. Az egyikük meghalt. A másik kecskeháton lovagolva (hazafelé) az összes gyereket lehányta. A harmadik a petárdára azt hitte, hogy cigaretta és rágyújtott és kórházban van. A negyedik kirabolt egy játékboltot, pedig csak egy új boxert akart venni, mivel mackó bácsi jött. Az ötödik belefulladt az ötcentis vízbe.
Kiderült, hogy nem bauxitot tettem bele, hanem téglát.
8/8 A kérdező kommentje:
Ááh, buta gyermekem! Abba nem köll tégla, he! Amúgy jó sztori, de próbáld megy még1x megcsinálni! Biztos menni fog egy kis samponnal! A lila Head&Shoulders-szel próbáld meg! XD
2010. dec. 31. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!