Lopez! Annyira jófej vagy! Írsz ide?
Figyelt kérdés
Tényleg nagyon jófej vagy, olvastam a válaszaidat más kérdéseknél. Mrgh volt egyszer az a kérdés h Lopez vagy Saten a jobb pasi. Saten elég jó, csak annyira dicsekszik, te meg jobban visszafogod magad.
Imáááádlak :X Am nem láttam rólad még képet. Nem tennél fel egyet? :D xD :X
2010. dec. 28. 09:56
31/54 anonim válasza:
Há' válság van,osztan izé a,nem tudok mire írni:P
De ha nagyon akarod keresek valamit:LLL:D
32/54 anonim válasza:
de várom h január 20.a legyen má xDD
33/54 Dilettáns döggomba válasza:
Na má meg, ő is csóri, mint én! :O :D Várj, itt egy használt zsepi, írhatsz erre is. Még friss, ne nézz így! :P
34/54 anonim válasza:
xDD..fikán nem fog a toll:S:D...találtam egy papírt;):D..milyen névre szeretnéd?:LL:D
35/54 Dilettáns döggomba válasza:
Lopeztől Döggombának vid písz end láv!
36/54 anonim válasza:
Jól van,majd délután elfaxolom:DD
37/54 anonim válasza:
Itt is elfogadhatod az autogrammot. Majd kivágod azt a részt a monitorból =D
38/54 anonim válasza:
De erről már lekéstél:P:D...ha tönkre vágod a monitort,akkor már nem tud a jézuska újat hozni,csak jövőre:P
39/54 Dilettáns döggomba válasza:
Ugyan már, van mááásiiik! :P Különben meg mi történhet? Max. lesz rajta egy lyuk. Attól még nézhetem, nem?
40/54 anonim válasza:
Saten írtózatosan bűn ronda:D feje mint anettkának... olyan mint egy nő kb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!