De hová lett Szenthelyi Árpád? Csak nem elvitték a reptoidok?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 20:55
2/13 anonim válasza:
Elrabolták. Most lesz anális beültetése, aztán visszahozzák, és nyomásra antennák jönnek ki a valagából.
3/13 anonim válasza:
Megtudta, hogy nincs Jézuska sem.
5/13 anonim válasza:
Egyszer egy kérdésnél írta, hogy elmegy az oldalról, mert valamivel nagyon felhúztuk. De ennek ellenére folytatja a "küldetését". Vagy rosszul emlékszem?
6/13 anonim válasza:
Lehet letíltották a Reptoidek. Mi lesz ha egyszer majd engem is kimoderálnak ? Mi lesz veletek nélkülem.
7/13 anonim válasza:
Nem mentem el, nem írtam semmi ilyesmit és nem is töröltek még. Sok dolgom volt az utóbbi napokban a felvétel elemzésével, szerencsére sikerült találnom olyan lelkes rádióamatőrt aki rögzítette az adást.
8/13 anonim válasza:
Na csak emlegetni kellett.. :)
Aki még nem fáradt az most az lesz, jön az invázió 12.0
9/13 anonim válasza:
Ja, akkor az nem ő volt, hanem valamelyik másik reptoidos.
10/13 anonim válasza:
Árpi remekül meglátta a dolgot:
"még"
Amúgy mégis milyen felvétel? :D Elemzésen Photo Shop-ot értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!