Szerinted ki a legjobb pasi, és ki a legjobb csaj gyk-ról?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 17:53
41/87 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon akarok futni ilyenkor, tudom, Te futsz ilyenkor is, de már 2 hónapja nem járok, nem csak azért, mert hideg van, hanem az okból is, hogy mikor szétszakadt a lábam, és össze kellett varrni, annak a gyógyulása cirka 1 hónap volt.
Mit vegyek fel, bundabugyit? :D
De lehet, hogy nem is mondasz hülyeséget, lehet elmegyek holnap reggel. Menjek?
2010. dec. 26. 18:44
42/87 anonim válasza:
itt lathato, csakis ma..., csakis mindenkinek,... maga KiKyKe :))nah jo ,,jo kedvem van ma
43/87 A kérdező kommentje:
Saten, nem is vagy Te olyan f@szparaszt, mint gondoltam.
2010. dec. 26. 18:45
44/87 Saten ҉ válasza:
Simán, én is szoktam... amúgy nem kell extra cucc. Melegítő naci + kapucnis pulcsi + sapka az kész :D -20 foknál szoktam kesztyűt venni csak
45/87 anonim válasza:
Nem hát:Djó gyerek ő a maga nevében:D
Kikike bocsi,csak magyarul tudok:L:D..Nem rossz,nem rossz:DBarna haj előny:D
46/87 A kérdező kommentje:
Hát jó, akkor a kedvedért megyek holnap. *-*
Amúgy is hiányzott már, hiperaktív vagyok. :D
2010. dec. 26. 18:46
47/87 Saten ҉ válasza:
Jaja barna haj előny :D amúgy jobban tetszenél ha tudnám, hogy merre laksz főleg ha közel :P
49/87 A kérdező kommentje:
Szeretlek Saten, visszahoztad az életemet! :DD
Akkor most megyek gyúrni XD
2010. dec. 26. 18:51
50/87 anonim válasza:
lehet lepontoztok.de saten egy tulzott egos,ronda gyerek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!